Resor

Mexico Dag 4

För er som inte har Facebook: när vi kommer åt ett snabbare nätverk lägger jag såklart in alla bilder i bloggen så ni behöver inte vara oroliga. Annars får ni väl låna en kompis. 🙂

Halva veckan är redan förbi likaså halva resan. Vi flyger härifrån på lördag, via New York och Oslo innan vi landar på Arlanda på söndag. Måndag morgon är väskorna ompackade och så lyfter planet mot London. Stackars London hamnar liksom i skymundan när staden konkurrerar med både New York och Playa del Carmen!

Vi har perfekt väder varje dag, 28 grader och sol men med fläktande vind. Jag trodde att det skulle vara fuktigare men tvärtom är det ganska torrt. Kvällarna påminner om en varm sommardag, ingen varm tröja där inte!

Sixten älskar att bada i poolen men han men han får lätt fokus på annat han ser; en färgglad drink, en boll eller bäst utav allt: trappor! Då gäller det att vara snabb upp ur vattnet och hänga på för oj vad halt det är kring poolen! Två blåmärken har han lyckats få än så länge men de fick han på rummet när han halkade på det blöta golvet. Lite extra tårar och så får man ett extra chips också. 😉

Sixten har lärt sig både att hoppa själv från kanten och simma hundsim med sina puffar. Han tycker om att flyta helt stilla också och har blivit duktig på att hitta tyngdpunkten så att han inte hamnar på rygg. Tungan pekar rakt ut med hög koncentration!

När barnen sov idag så fick jag massage. Om man går till nåt av massageställena på stranden är det i princip gratis men jag föredrar att masseras på hotellet i utomhusatriumet vid poolen istället. Det är mycket dyrare men då känner jag mig trygg.

På eftermiddagen gick vi alla fyra en timme längs stranden, så romantiskt! Klarblått vatten, kritvit sand och folktomt. Så avlägset vår vardag. Hans har jobbat så mycket under hösten och vintern så det är underbart att få massa tid tillsammans bara vi fyra.

Efter afterbeach med lite chips och läsk beställde vi upp middagen till rummet och kunde äta i lugn och ro. I all inclusivekonceptet ingår även roomservice så vi kan välja i princip vad vi vill när vi vill och så kommer de med det. Så jädra lyxigt! Jag tycker inte om att amma på restaurang här, jag känner mig både stressad och utsatt. Hemma är det inte alls samma sak tycker jag. Och så kunde Sixten få härja i fred även om han är riktigt trött på kvällarna.

Det blir kolsvart redan vid 18-tiden, det känns som natt. Vi brukar äta middag någon gång vid 19-20 och jag somnar alltid före midnatt. Vilken skillnad not hemma där vi äter vid 17 och somnar vid 01-02.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar