Lofsan

Mexico Dag 3

Ni minns väl att ni kan klicka på länken nedan för att se alla bilder från Mexico? Det ska funka att visas även om ni inte har Facebook.

Dagarna bara rinner förbi. Paus tack!

Vi har verkligen hamnat i paradiset! Jag kan verkligen rekommendera Playa del Carmen och Porto Real som hotellet/resorten heter. Jag hoppas redan nu att jag får möjlighet att komma tillbaka hit senare i livet.

Vi har haft en lång dag eftersom Sixten vaknade redan klockan 06. I för sig hade jag redan varit vaken en timme och ammat men när Sixten vaknade lämnade vi Hans och Baxter sovandes i sängen och så gick vi ner till poolen. Vi såg en fantastisk soluppgång, hjälpte till att städa poolen, sparkade lite fotboll och bokade bästa solstolarna innan jag blev för hungrig.

Vi har ännu inte provat roomservicen utan åt från buffén i restaurangen istället. Vi gick direkt till poolen och och badade hela förmiddagen. En av oss punktmarkerar Sixten hela tiden medan den andra hänger med Baxter i skuggan. Han sover mest hela tiden, är vaken två timmar åt gången med två-tre timmar sömn däremellan. Han sover hela kvällarna och nätterna förutom amning. Om det är någon period som det är lättare att resa med barn under 1 år så är det när de är ca 2-3 månader och inte kan/vill sitta själva tycker jag. Sedan blir det svårare när de är mer vakna, vill sitta med, krypa osv.

Efter lunch gick vi alla fyra upp till Walmart och köpte blöjor och annat smått och gott. All dryck och mat ingår på hotellet men jag saknar cola zero.

Baxter och jag tog sedan en timme powerwalk längs med vattenbrynet i solnedgången. Det var mysigt att få en timme i princip själv, utan Sixten med andra ord. När vi kom tillbaka hade vi afterbeach med chips och läsk på rummet. Sixten får äta några chips för att få i sig salt, fett och bli törstig. Annars är det mest melon och korv som går ner i hans mage.

Vi tänkte äta middag på den italienska restaurangen ikväll igen men vi orkade inte vänta på bord så det blev mexikanskt igen. Det är långt ifrån svensk versioner av texmex som serveras, mycket smakar märkligt men en hel del är jättegott!

Vi stannade till och tittade på kvällens show på väg tillbaka till hotellrummet. Det bjöds på tuttlisor som skakade rumpa, latinopop och indiandans. Sixten älskade showen, klappade händerna titt som tätt och dregglade lite charmigt när tjejerna skakade rumpa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mira 5 januari, 2011 at 22:16

  Nepp – man måste logga in för att se! Faaaan jag som inte har facebook! Får ta och snylta in på nån annans, syrrans kanske 😉
  Låter som att ni har det toppen ♥
  Kramis!

  [Svara]

 • Svara Sandra 6 januari, 2011 at 08:25

  Det låter som ni har det härligt! Ville bara tala om att jag som inte har Facebook inte kan se dina bilder för man blir tillsagd att logga in sig. Så jag hoppas på ett best of-collage när ni kommer hem istället! Njut dagen (natten), vad är tidsskillnaden? Hej hej!

  [Svara]

 • Svara Fotograf Laila Villebeck 6 januari, 2011 at 14:02

  Hahahaha! Go Sixten!!! 😀 Gud, så gulligt! 😉

  Vad härligt ni verkar ha det!

  [Svara]

 • Svara Caroline 6 januari, 2011 at 20:00

  Wow! Ni verkar onekligen hittat ett litet paradis! Med snön som yr utanför och en arm som är öm efter skottningen är jag inte alls avundsjuk. Inte det minsta ;).
  Jag kände mig tvungen att gå in på deras sida för att kolla upp och funderar nu på om det skulle kunna vara möjligt att ge till min man i födelsedagspresent. Men jag hittar inte några priser. Skulle du kunna hjälpa mig och ge mig en indikation på ungefär vad det kostar?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, det är verkligen helt fantastiskt här!!

  Vi reser reguljärt men bokade hotellet via Ving så kolla upp priserna där. Det växlar mycket beroende på säsong och rumstyp.

  Jag rekommenderar verkligen det här hotellet och resmålet i sig. Synd att det ligger så långt bort bara.

  [Svara]

 • Lämna kommentar