Lofsan

Mer bra magövningar – Toes to bar

[videofyme id=”597233″ width=”480″ height=”360″]

Jag har visat denna övning förut men den tål att upprepas. Armar, rygg, bröst och axlar får jobba riktigt mycket tillsammans med magen och greppstyrkan. En väldigt allsidig övning som man blir stark i hela överkroppen av. Om du har problem med tekniken är svingen ett hett tips! Kicka upp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Helena 14 augusti, 2012 at 20:41

    Hur ska man tänka kring den där övningen om man har lite delade magmuskler? Mitt yngsta barn är snart tre, men jag har fortfarande liksom ett litet ”hål” kring naveln, där magmusklerna inte gått ihop (och det lär de väl aldrig riktigt göra heller, antar jag, så uttöjda som de var under graviditeterna…), och jag har numera uteslutit alla typer av sit-up, crunches och liknande magövningar ur träningsrepertoaren.

    [Svara]

  • Lämna kommentar