Lofsan

Melodifestivalen eller Gladiatorerna?

Vilket valde ni?

Vi zappade mellan så fort det var reklam på fyran men jag klarar inte av Melodifestivalen. Är det bara jag som tycker att hela programmet är skämmigt? Marie Sernholt var dock imponerande snygg och hade en bra låt. Jag hoppades att hon skulle gå vidare men icke sa nicke. De andra var kassa tycker jag.

Hans och jag köpte middagen till lördagskvällen; Caesarsallad och vitlöksbröd, My favourite! Till efterrätt gjorde Hans mandelflarn tillsammans med vaniljglass och hjortronkompott. En höjdarlördagskväll!


Mina Fitflops är grymma även i -30, både de vita Merrell och dessa Uggsliknande fast med ergonomisk sula är klockrena både hemma i stan och i köldrekord kallt Dalarna.

En helt annan grej: Baxter är världens gulligaste lilla kille som pratar och härmar och dansar. Han utmanar mig och mina gränser varje dag och har samtidigt väldigt svårt att skiljas från mig, ens om jag lämnar rummet. Ett stort framsteg senaste veckan är att Baxter nu somnar i sängen bredvid mig och inte i vagnen längre. Ett stort steg för Baxter och mig. Världens gulligaste lilla kille!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Rosi - med bebis och 2 stora 4 februari, 2012 at 22:40

  Haha, oj vilken sötkorv han är! Det är så mysigt när de börjar prata lite. Här var det melodifestivalen på tv, kidsens val 🙂 Jag är inte mkt för tv över huvud taget, sitter med i soffan med datorn i knät istället…

  [Svara]

 • Svara Sofie 4 februari, 2012 at 22:57

  Skämmigt var ordet.. Skönt att det inte bara var jag som tyckte det 😉

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 4 februari, 2012 at 23:04

  Världens sötaste. Så stor han blivit sen jag träffade honom

  [Svara]

 • Svara Paulina 5 februari, 2012 at 01:16

  Åh vad söt han är!!! Tycker han är otroligt lik Hans, en liten minikopia 🙂

  Självklart valde jag gladiatorerna. Karin som var med och tävlade är PT och gruppträningsinstruktör på gymmet där jag tränar så idag var det extra kul att se! Tråkigt att hon inte gjorde bättre ifrån sig dock..

  Jag blev så pepp själv att jag utan tvekan hade gjort ett tabatapass efter programmet om jag inte haft halsont. Istället har jag druckit häxdrycker och hoppas på att må bättre imorgon och vara fit for fight på måndag igen!

  Sov så gott!

  [Svara]

 • Svara Karin FoH 5 februari, 2012 at 21:46

  Jag kollade på melodifestivalen. Tyckte Loreen var bäst! Resten var inte mycket att ha.

  [Svara]

 • Svara Lotta 6 februari, 2012 at 11:44

  Jag håller med dig, slipper helst att titta på det och har lyckats hålla dottern borta från det också. Det är dessutom för sent för henne ändå trots att hon är 7 snart 8 och får vara uppe liiiite längre på helgen. Barn behöver sömn på kvällarna, inte tv 😉
  Och tack för filmen! Man blir så glad av att se era goa ungar. Och tack för all inspiration, som vanligt. kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar