Lofsan

Mellanmålsdax

Jag har jobbat klart för dagen nu och är på väg in mot stan. Jag trivs så bra med mina måndagar och alla elever jag jobbar med. De är fantastiska och så inspirerande. 🙂

Nu ska jag hämta några paket på posten och sen förbi förskolan till efterlängtade små gräbs. En dag ifrån varandra och jag längtar! Så länge skaffar jag mig brainfreeze med en smoothie från Naked Juice Bars nya meny.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Frida 3 december, 2012 at 17:12

  Hej Lovisa! Jag gick förut på den skolan du udervisar på och har följt din blogg slaviskt den senaste tiden då jag älskar dina träningsvideos som ger så himla bra inspiration. Har en hel uppsats snart i mobilen, med alla övningar jag skrivit ned.

  Iallafall. Jag dricker inte läsk varje dag men jag dricker det iallafall några gånger då och då. Jag dricker lightläsk för att det är mindre kalorier i den, och undrar vad du har för syn på saken? Jag har försökt undersöka lite på egen hand, somliga hävdar att den stoppar fettförbränningen och att man, efter konsumtion av lightläsk, kommer ha samma påverkan på kroppen som om man druckit vanlig.
  Eftersom att jag sett dig dricka Cola Zero undrar jag vad du har för syn på saken?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det beror på hur mycket läsk man dricker. Man har tex forskat på råttor som fått bara massa sötningsmedel och de uppvisar samma symtom som socker. Jag undviker helst sockerläsk och dricker light, det är en av få laster jag har. I lagom mängd är det inte farligt med sötningsmedel men om man upplever att man får ett ökat sötsug av det kan det vara en bra idé att minska intaget.

  [Svara]

 • Svara Erica 3 december, 2012 at 19:14

  Smart mellanmål!

  [Svara]

 • Lämna kommentar