Lofsan

Maxa din träningsdos tillsammans med Nyhetsmorgon

Nu är det på riktigt nedräkning för vår avresa upp till Åre. Den kommande veckan kommer ni att överösas med Åre-bilder och massa träningsinspiration för paddling, cykling och löpning i fjällen. Men innan dess så kör jag mitt sista TV4-uppdrag den här våren. Det har varit väldigt mycket Nyhetsmorgon denna vår, det är bland det roligaste och mest utmanande jag vet. Min Midsommarafton startade jag uppe på TV4s tak till exempel där vi sänder Nyhetsmorgon ifrån hela sommaren. Och i morgon söndag blir det det sista inslaget från min del direkt från studion. Men misströsta inte. Jag har producerat en hel sommarträningsserie som kommer att sändas varje söndag i sommar. Där träffar jag mina TV4-kollegor som får berätta om Sins mål med träningen och hur de tränar på semestern, sedan kör vi ett pass tillsammans. Jag hoppas att ni gillar den serien!
 


NäringsfysiologenKristina Andersson och jag har hjälpt Steffo och Jenny med deras kost och träning under våren. Det har varit väldigt spännande och lärorikt för oss alla. I höst ska vi följa upp hur det har gått för dom!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Katarina 22 juni, 2014 at 07:09

    Så roligt att vi även fortsatt får se dig i rutan! Ser fram emot dagen du får ditt alldeles egna program! 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar