Lofsan, Sixten, SVT: Född 2010

Massa film

Dagens Sixten i Ralph Laurenpiké, HMbyxor och hängslen från Polarn o. Pyret.

Dagens Baxter i Ralph Laurenkostym.

Hela dagen har verkligen gått i ett idag! Martina kom hit i morse och sedan var hon här och filmade fram till två. Vi växlade mellan intervjuer, samtal och lek och det kändes väldigt bra tycker jag. Martina är verkligen proffsig och får oss att känna oss avslappnade och bekväma. Jag har ingen aning om hur materialet blir, även om vi spelade in flera timmar blir det ju bara en bråkdel av det som sedan klipps ihop. Det måste finnas en enorm mängd film att klippa ihop sedan när vi är klara med första säsongen av serien! Sixten var helt tokig i kameran, ljusstativ och sladdar i början men efter stund glömde han bort att hon var där tror jag. Baxter var lika grym som vanligt och chillade mest.

Det var himla roligt att filma och jag är så glad att vi hoppade på det här tåget!

Martina följde med oss en bit på vägen när vi skulle upp till Sabbatsbergs för att handla. Vi har bjudit hit min mamma, syster Agnes och Henric på jullunch imorgon eftersom vi flyger till New York på julafton. Liten syster Elin och hennes Simon kommer inte upp till Stockholm förrän senare så de kan inte komma. 🙁 Jag längtar verkligen efter Lellin så jag hoppas hon har tid för oss i veckan som kommer!

Maten vi ska bjuda på köper vi på Melanders och så stödhandlar vi Ica. Hans har stått i och lagat hela kvällen och nu har vi bara årets andra knäcksats kvar innan vi är klara. Det mesta ska ju förberedas imorgon.

Sixten är lika hjälpsam som vanligt och har precis upptäckt att bakformen fungerar som gördel. Annars så har han varit i toppform hela dagen, lite dramaqueen över honom eftersom han överreagerar på mycket men vad fasen gör det. Det är ju fredag!

Jag har varit på Corinne & Friends i Sturegallerian på ansiktsbehandling ikväll, Emelinda där gjorde min tandblekning för några veckor sedan och idag tog hon sig an min stackars feja. Skönt fast ont! Men vill man vara fin…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Nike 18 december, 2010 at 01:02

  Ni verkar ha ett jättefint hem (underbara fönster i vardagsrummet).
  Det skulle vara kul att se lite bilder:)
  Du har tidigare nämnt att Hans är duktig på att laga mat, har han några nyttiga maträtter som du gillar och vill tipsa om?

  Önskar er en riktigt God Jul och trevlig resa 😀

  [Svara]

 • Svara ellenojag 18 december, 2010 at 20:22

  Vad kul det ska bli att få följa er på svt också!
  killarna är som vanligt galet söta!

  [Svara]

 • Lämna kommentar