Lofsan

Måndag i ett nötskal

Jag har verkligen stapplat omkring idag på mina träningsvärksben. Jag får sällan träningsvärk men jag får det så känns det alltid lite extra bra mentalt. Jag behöver inte ha träningsvärk för att känna att jag gjort ett bra pass men det är ändå lite extra spännande när det gör ont i kroppen, SKONT som mina PT-kunder brukar säga.

Annars så har jag haft en riktig arbetsmyredag idag med HLR-lektion där vi också pratade om hur man ska agera om en kompis dricker för mycket och blir dålig (jag undervisar på gymnasiet och tycker att ”vardagsnära” livräddning är lika viktigt som traditionell HLR, tyvärr händer det alkoholrelaterade olyckor och sjukdomsfall även på gymnasiet), kört styrkebaserade tabataintervaller med en klass, besökt min höggravida kompis Anna som precis flyttat till villa i Huddinge, kört PT-kund på Sats, haft besök av mina mamma, tagit en kvällsdusch och nu är jag äntligen redo för sängen.

Tack för all fin feedback om videobloggarna, det är för er jag gör dem!


Nu vet jag att ni kollar på musklerna på axlarna men det jag ville visa var också linnet och toppen från Röhnisch. I like!


Idag invigde jag mina nya kängor från Merrell. De är vattentäta och även om de är i grövsta laget för cityliv så kunde jag inte hålla mig. Spöregn och en utflykt till Anna i Huddinge var ju bästa förutsättningarna för ett första test. Styva, sköna och varma blir första utlåtandet. Bara skosnörena i sig kan ju lysa upp en regnig höstdag. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Linn 15 oktober, 2012 at 23:05

  Hej!
  Snabb fråga: har haft en bra graviditet (min andra) och kunnat träna på bra. Födde för 2,5 vecka sedan och är sugen på att testa ett Babypass i morgon och undrar vad du tänker om det.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Om du känner dig redo att ge dig i väg med bebisen, du inte blöder så mycket längre så kan du testa lite lugnt. Var uppmärksam på kroppen, om det gör ont eller om du blöder klarrött blod får du lugna ner dig lite. Tänk på att öka lite i taget.

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofi 16 oktober, 2012 at 08:19

  Hoppas du lägger upp fler övningar från gårdagens pass, ska nämligen träna ben ikväll och skulle inte tacka nej till träningsvärk! 🙂

  [Svara]

 • Svara Stina 16 oktober, 2012 at 12:47

  Var skosnörena till eller har du köpt dom separat?

  [Svara]

 • Svara Petra 17 oktober, 2012 at 09:36

  Försökte hitta de kängorna, vilken modell är det? Var kan man hitta dem?

  [Svara]

 • Lämna kommentar