Lofsan

Måndag!

Nu drar vi igång en ny vecka och jag startade med ett återbesök hos naprapaten för att checka av ryggen. Några nya låsningar i bröstryggen men annars helt okej. Idag ska jag börja med övningar för att stärka upp de små musklerna kring ryggen specifikt.

Annars idag: mina elever fördjupar sig i styrketräning med hantlar eller i konditionsträning genom innebandyspel. Förra veckan var det stor dominans i gymmet för tjejerna. De älskar att styrketräna och vi jobbar mycket med att bygga upp en övningsbank och självförtroende i gymmet. Min bild är att många vuxna inte vågar ta för sig i gymmet, kanske för att de är osäkra på om de gör rätt?


Lördagens mamma med Donkey i monoläget då Sixten var på Konstfacks julmarknad med morfar

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Nancy 3 december, 2012 at 10:38

  Hej,
  Har själv problem med nacke o bröstrygg så det skulle vara intressant att få veta hur du tänker träna för att stärka dessa muskler.
  Hälsningar Nancy

  [Svara]

 • Svara Kiwi 3 december, 2012 at 11:50

  Jag vill också veta! 🙂 Har precis samma problemområde, verkar vara vanligt. Vore oerhört tacksam för bra tips på övningar för att stärka just bröstryggen!
  Kram kram

  [Svara]

 • Svara Emma 3 december, 2012 at 12:09

  Jaa, men så är det. Ibland vet man helt enkelt inte om man gör rätt. Det är då man inbillar sig att alla andra på gymmet tittar på en och idiotförklarar en. Fastän de förmodligen inte bryr sig ett dugg. Önskar att jag haft en lika bra gympalärare, som fokuserat på just sådana saker.
  Dina filmer är grymma med tips, för oss som vill men kanske inte riktigt törs step out of the box.
  /Emma

  [Svara]

 • Svara anneli 3 december, 2012 at 13:27

  Snygg mössa, vad är det för märke?

  http://lifeincerise.wordpress.com/

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Den är från Röhnisch, jag har matchande vantar till. 🙂

  [Svara]

 • Svara Petra - Jag & mitt liv med barn, LCHF och träning 3 december, 2012 at 16:01

  Håller med Nancy och Kiwi och vill också väldigt gärna veta hur du kommer att träna ryggen. Jag har haft problem med bröstryggen i över 10 års tid med låsningar och annat. Även om det är mycket bättre nu när jag håller igång med träningen så känns det ibland som att jag aldrig kommer att bli bra.

  [Svara]

 • Svara Sandra 3 december, 2012 at 22:10

  Jag tror absolut att många är rädda för att göra fel i gymmet och därför håller sig därifrån. Själv är jag hyfsat säker men har ändå inte självförtroendet när jag ska prestera själv i en lokal med folk som är så mycket bättre (ja, ibland en del som är sämre med för den delen) än vad jag själv är. Å andra sidan trivs jag som fisken i vattnet i gruppträningssalen och hör och häpna så är jag instruktör. Konstigt, men min verklighet.

  [Svara]

 • Lämna kommentar