Lofsan

Måndag

God förmiddag allihopa!

Här har vi en lugn morgon för en gångs skull då barnens förskola har stängt och jag är hemma med dem. Vi ska till jobbet en sväng om en stund och träffa Titti Schultz. Vi är inne på sista veckan i IQ-testet (tillsammans med IQ och Metro) där tre kändisar har tränat med mig under 8 veckor. Vi startar och avslutar med ett testpaket med fystester och kroppssammansättningstest så det ska bli spännande att se om de blivit starkare och uthålligare och fått mera muskler. Jag vet att deras kost inte varit 100% så vi får se vad vi åstadkommit under perioden. I slutet av veckan vet vi.

Jag har träningsvärk i vaderna idag efter min brottningsdate med Martina igår. Jag fick med mig några bra knep och grepp, även om jag inte lyckades använda dem på just Martina. Starkare tjej får man leta efter.

Nu ligger jag ute i solen på terrassen och stretchar vaderna. De stramar efter brottningen igår, och jag ska springa intervaller på bandet i eftermiddag så de behöver vara pigga. Strax lunch!


New Yorkbilder

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Elin 21 maj, 2012 at 14:16

  Hej. När du va på uttagningarna till gladiatorerna (som du va riktigt grym på) hade du en tröja på fotot här på bloggen. En röd/rosa hoodie med dragkedja. Den va så sjukt snygg så jag undrar vad det va för tröja. Jag tror det kan vara en av märket Icebreaker? Men modell hittar jag inte. Mycket tacksam för svar. Tack för en MYCKET inspirerande blogg. /Elin

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Vad gullig du är!

  Här har jag skrivit om tröjan; den från Bergans of Norway

  http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2012/02/16/uteslutningsformaga/

  [Svara]

 • Svara jennyn 21 maj, 2012 at 17:27

  Jag vill oxå fråga om kläder.. jag har frågat en gång innan men kommer inte ihåg i vilket inlägg.. dina shorts Lovisa.. är skit snygga!! Vart är de ifrån:)?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Abercrombie & Fitch. Har dem i flera färger och älskar dem. Finns kanske liknande på Hollister i Gallerian?!

  [Svara]

 • Svara Paulina 21 maj, 2012 at 19:32

  Undrar samma sak som Jenny! Det var ju sjuuukt vad snygga de är! Älskar färgen 🙂

  [Svara]

 • Svara Anonym 28 maj, 2012 at 21:03

  Jätte snygg blus, var har du köpt den???

  [Svara]

 • Svara elli 29 maj, 2012 at 16:24

  Hej,

  Fan vilka lår du har…så snyggt!Jag är mamma till en 8 månaders bebis!några tips?hur håller du igång..hur tappar du inte motivationen?
  Tack för mig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar