Lofsan, Sixten

Mammaträff!

Igår var det äntligen dags för en ny träff med de härliga Nackamammorna. För första gången var vi hemma hos någon, annars brukar vi gå på SatsBaby och sedan äta lunch i Sickla men nu börjar bebisarna bli så stora att det är enklare att kunna ha dem på golvet än hålla dem nöjda i stolarna.

Alex och hennes familj bor i Hammarbyhöjden, jättefint med skogen rakt utanför fönstret. Det kan jag sakna härhemma: lite grönt utanför dörren….

Jag stal några bilder från Ida och Alex… Hoppas det är okej… 🙂

Alex bjöd på smaskig lasagne och hembakt bröd!

Alfvan och Lilla A (med röda näsan), Ida och Lykka, Carro och Leonidas, Sofia och Emelie och så Alex och Malte såklart bjöd på toppenhumör, även om Malte nog kände att hans territorium var hotat av alla bebisar som lekte med hans leksaker. Sixten är den enda i gänget som inte kryper men han verkade hänga med i tempot ändå, han är ju stor och välter de andra bebisarna om han borrar in pannan i sidan på dem. Fungerar inte det tar han ett stadigt tag i t.ex. Maltes hårman och drar till. Lika effektivt varje gång!

Carro bjöd på muffins och Alex hade bakat chokladkaka... Sickan checkade ut och sover i min famn

Ser ni mitt lockiga hår i nacken? så blev det efter graviditeten...

Det känns så roligt att umgås med Ida, Alex och Alfvan. De är jättehärliga tjejer som ger massa energi utan att kräva något tillbaka. Toppentjejer! Tack Alex för allt! Jag är ju skyldig tjejerna en träff eftersom Sixten blev sjuk när vi hade bjudit hem alla. Jag ska ordna det!

Det var första gången jag träffade Sofia, även om hon ofta nämns och syns i Alex blogg. Emelies mamma Sofia är gravid med Emelies syskon, Emelie har inte fyllt ett än och kommer knappt vara 13 månader när bebisen föds. Så vi är två… Det var jättespännande att höra henne prata om skillnaden mellan graviditeterna och hur hon ser på framtiden. Det var första gången vi träffades men jag hoppas vi ses igen! Alex kompis Carro träffade jag för andra gången igår. Hon var med på en barnvagnsbio i höstas. Carro har redan två barn, hennes stora tjej går på dagis och var inte med igår. Hon berättade om hennes erfarenheter av dagmamma, något vi funderat på till Sixten nästa år. Hon har bara positiva erfarenheter, det känns bra. Är det någon annan som vill berätta med om hur det funkar för dem?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alex 17 april, 2010 at 19:57

  Tack själv! Jag hade en kanondag, Malte tyckte nog dock att det var skönt att ni gick nån gång så att han fick sina lokaler tillbaka…

  Jag tog reda på hans hårman idag förresten. Nu ser han mer, ehrm… vårdad ut!

  [Svara]

 • Svara Alex 17 april, 2010 at 19:57

  Tack själv! Jag hade en kanondag, Malte tyckte nog dock att det var skönt att ni gick nån gång så att han fick sina lokaler tillbaka…

  Jag tog reda på hans hårman idag förresten. Nu ser han mer, ehrm… vårdad ut!

  [Svara]

 • Lämna kommentar