Lofsan

Mammadag

Idag blir en äkta mammadag med frukost på Espresso House tillsammans med andra mammor från Sixtens förskola, sångstund i kyrkan och sedan en mammadejt på Vapiano. Ibland är det najs att bara vara mamma. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annelie 15 september, 2011 at 18:32

  Vet inte om du testat Street Coffe på Vasagatan, ligger på samma sidan som 7-11 och Freys hotell.
  Där har dom grym frukost! Deras surdegssmörgåsar med salami och philadelphia är värda en omväg! och deras kaffe (latte maccihato) är gryyymt!

  Bara ett tips 🙂

  [Svara]

 • Svara Emelie 15 september, 2011 at 20:03

  Hoppas att det är okej att jag postar mina frågor igen, är nyfiken på vad du har att säga. Jag postade kommentaren under inlägget ”Hård magträning” från början.

  Grymma övningar! Har fått lära mig att man inte ska göra situps efter en graviditet (ever again typ!), är den andra övningen i klippet lik sit ups på något vis eller är den mer som plankan? Om du förstår vad jag menar, typ hur musklerna jobbar eller nåt. Haha, kan inte förklara så bra.

  Sen undrar jag hur du tycker att man ska göra om man tränar direkt på morgonen innan frukosten. Vad ska man äta innan ett konditionspass (typ intervaller) eller innan ett styrkepass för att orka genom hela passet? Tidigare har jag fått förslaget att ta en proteinshake, men undrar om du har några mer “naturliga” förslag.

  Funderar även på vad skillnaden blir om man, som jag ofta gör, kör 4-6 övningar på raken, 3-4 varv, mot att bara köra 1-2 övningar åt gången. Det blir ju mer tidseffektivt att sätta ihop alla övningar som jag ofta gör nu, men jag kanske går miste om något annat?

  Tack för en peppande blogg!

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 16 september, 2011 at 09:25

  Ibland??? Hihi

  [Svara]

 • Lämna kommentar