Lofsan

Mammabloggar om träning

Jag älskar när mammor kombinerar att blogga om sin vardag tillsammans med hur de tränar och tankar om träning. Det behöver inte alls vara träningsexperter utan helt vanliga tjejer som delar med sig är en så bra inspirationskälla. Kan hon kan jag. Hos Allt för föräldrar har vi startat ett bloggnätverk för mammabloggar om träning. Syftet är att samla massor av inspiration för er tjejer som vill lära sig mer om träning under och efter graviditet, hur man kan kombinera småbarnsliv med träning och en sund livsstil på samma plats.

I dagsläget är vi fyra erfarna bloggare i nätverket och på sikt ska vi bli fler. Vi har planer på att anordna events med föreläsningar, träningspass, bra erbjudanden från företag och tillsammans skapa det mest kvalitativa träningsforumet för aktiva träningsmammor.

Besök mina tre bloggkollegor (klicka på bilderna) i nätverket på en gång!

Min blogg handlar om träning, hälsa och kost samt min uppstart av ett eget företag. Just nu kan du följa Sofia Huss som vann tävlingen: Kom i formpaketet. Jag skriver även om mina kurser BarnvagnsBootcamp, Mammapilates och Funkymamma som jag har i Mölndal.

Jag är utbildad hälsopedagog (GIH), dietist (GU), idrottslärare (GIH) samt lärare i hem- och konsumentkunskap (GU). Utöver det är jag personlig tränare (SAFE), motionsledare samt dipl. massör.

Lyckligt gift sedan 3 år och bor jag i ett radhus i Mölndal. För tillfället är jag föräldraledig från min lärartjänst med mitt andra barn Einar, 15 månader. Min andre son heter Sixten, drygt 2,5 år och förutom barn har jag även en pudel, Polly, som är 7 år.

Jag har arbetat på Idrottsgymnasium, ett flertal gym samt varit dietist för IFK Göteborgs juniorlag.

Jag är en träningsglad tjej på 33 år, relativt nybliven mamma, gift med en snygg polis och allätare när det gäller träning. Trivs lika bra på gymet som i motionsspåret eller i simhallen, sprungit flera maraton, transportlöper gärna till jobbet (7 km enkel). Tror mycket på yoga och att den kommer att göra mig till en bättre människa på många plan.

Jag har bloggat 2008 och specifikt om träning och hälsa sedan hösten 2009. Jag bloggar för att skriva av mig, inspirera och dela av mig av den stora kärleken till träning och motion.

Förutom från träning så får jag min energi från min familj, naturen, havet (segling!) och resor. Läser mycket och älskar inredning! Det händer att jag visar glimtar från vårt hem på bloggen ibland.

Jag är en 31 årig tjej som bor i Skåne med min älskade man och våra 2 underbara döttrar Wilda 2 år och Dixie 6 månader. Jag ÄLSKAR träning och får ett leende på läpparna bara jag tänker på det. Stålet i min hand, svetten i min panna, mjölksyran i mina muskler. Kärlek!

Jag har nyligen blivit Crossfitfrälst och har börjat träna det några dagar i veckan. Den första anläggningen är på väg att öppnas här i vår stad och då är det jag som kommer hänga där 5 dagar i veckan. Kanske 6.

Jag började blogga Juni 2009 då Wilda låg i magen. Inte trodde jag då att det skulle bli en så stor del av mitt liv. Det som till en början var en kul grej är nu något jag brinner för. Jag tänker inte när jag skriver vilket gör bloggen väldigt rak och ärlig. Ni bjuds på många bilder på våra vackra barn, videosnuttar från gymmet, foton från vårt underbara hem och mycket vardagsprat.

Välkommen till min lilla lilla värld

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Johanna 23 februari, 2012 at 22:30

  Gu vad kul!! Ska genast kika in hos de andra, dig och Sara är jag ju hos dagligen =)

  [Svara]

 • Svara Cindy 24 februari, 2012 at 10:01

  Kul idé med bloggnätverket! Jag gillar er tanke om att tillsammans anordna events, förelässnigar och andra gemensamma upptåg. Hoppas att ni kommer anordna aktiviteter även för oss i söder, tex i Malmö 🙂 Vore kul med något liknande Blogger Boot Camp som jag vet körs i Stockholm av ett gäng bloggare.

  [Svara]

 • Svara Michan 24 februari, 2012 at 20:29

  Jag håller med dig, det ä verkligen inspirerande att läsa såna bloggar. Det ger en både en spark i baken men också lite nya ider.
  Bra initiativ tycker jag
  Trevlig helg.

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 28 februari, 2012 at 08:22

  Spännande grejer på G!

  [Svara]

 • Svara Helena 28 februari, 2012 at 20:38

  Kul!!;) läser redan 2 av 3, så jag surfar in på 3an nu!;)

  [Svara]

 • Svara Jannice 19 augusti, 2012 at 00:13

  Hej!

  Tänkte tipsa dig om att det pågår 2 tävlingar i min blogg just nu som passar dig som småbarnsförälder.
  Du kan vinna ett paket med fina namnnappar här: http://nicki.vimedbarn.se/tavling-vinn-namnnappar-fran-swebaby-se/
  och ett presentkort värde 150:- hos kalaslagret.se här: http://nicki.vimedbarn.se/tavling-presentkort-hos-kalaslagret-se/

  Hoppas du får en bra dag! 🙂
  Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar