Lofsan

Mamma power med Träningsevent.se

MammaPower-med-instruktörer-1024x375

Några av oss som är med under dagen

Jag gör många events och träffar där ni som läser min blogg har möjlighet att vara med, träna, prata och lära er mer om träning. Under våren kommer jag bland annat att vara i Göteborg för en föreläsning förutom flera tillfällen här i Stockholm, alla dom datumen kommer ni att få så småningom. Exklusivt för er som är nyblivna mammor eller är på väg att bli mammor anordnar Träningsevent.se MAMMA POWER 9/5 på Medley/Frescatihallen. Jag kommer att starta dagen med ett träningspass och sedan finns det föreläsningar, träningspass och workshops att välja mellan resten av dagen.

Mitt pass är individualiserat och jag anpassar träningen utefter dina förutsättningar och din mammakropp. Vi jobbar med ett helkroppsinriktat styrketräningspass som startar med aktiveringsövningar. Med stabilitet, styrka och bålkontroll i fokus jobbar vi igenom hela kroppen med säker och effektiv träning som kärna. Vi använder pilatesboll, matta, hantlar och band för att skapa lättillgänglig träning som känns lika effektiv hemma som på gymmet.

In och anmäl dig om du vill inspireras till träning, aktiv livsstil och starkt mammaliv!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Anna 21 februari, 2015 at 11:31

  Bebisen, får man ha med sig den eller bör man ha barnvakt?

  [Svara]

  Mela Reply:

  Hej Anna!
  Träningspassen är inte anpassade för att bebisar ska vara med, men de är välkomna dit i pauserna för amning eller bara bebisgos. Om eventuella barnvakter vill vara i närheten så är det superfint att ta en promenad runt Stora skuggan!
  Varma hälsningar Mela

  [Svara]

 • Svara Susanna 21 februari, 2015 at 18:28

  Kul! Kommer du att ha något liknande i Göteborg?

  [Svara]

 • Lämna kommentar