Lofsan

Målarfärg & Ultraljud

Första möbeln i nya lägenheten är nu inställd: ett matbord från Boolia. Resten får åka lastbil på söndag.

På torsdag ska vi till Fredells och köpa färg till sovrummet som är gult nu. Förhoppningsvis hinner vi börja måla, eller i alla fall förbereda på torsdag. Resten gör vi på lördagen. Tapetseringen får vi se när vi hinner göra.

Imorgon bitti ska vi till Barnmorskan och göra ett extra ultraljud för att undersöka moderkakan. Jag har något som kallas för föreliggande moderkaka vilket skapade stora problem de första månaderna med blödningar. Nu ska vi kolla så att moderkakan vuxit uppåt så att det inte blir något problem med att föda naturligt.

Jag är även nyfiken på att se hur mycket Räkan väger och hur lång han är, hoppas hon får bra möjlighet att mäta det på skärmen.

Uppdaterar imorgon efter besöket.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Josse 16 juni, 2009 at 20:50

  Jaa jag vet ju att jag blivit mindre i takt med att magen vuxit (har alltid haft lätt för att gå ner i vikt så nu tar bebben all energi jag stoppar i mig+ lite till). Men ska försöka vända trenden nu iallafall, går ju åt massa energi sen till amningen också så inte bra vara för spe då inte.

  Annars kändes besöket bra, hon är jättebra vår bm och hon sa att det mest troligt nog bara är att bebisen fixerat sig så långt ner och det därför är inte sf måttet ökat. Men det är ju ändå bra att vi fick en tid på en vecka för att kolla upp det, gjorde ju ul i förra veckan och då var ju allt bra med bebben och h*n var ju ändå normalstor om än på den mindre skalan. Vår bm går på semester den 12 juli tror jag det var, så blir väl typ 1 besök hos en annan beror på när bebbe tänkt komma ut 😉

  Lycka till imorgon och hoppas din moderkaka också varit duktig och vuxit uppåt 😉

  [Svara]

 • Svara Alexandra 16 juni, 2009 at 21:14

  Åh vad lyxigt att gå på UL så här sent! Det kommer ju se helt annorlunda ut än sist. En kompis som också gjorde det av samma anledning som du tyckte att det såg helknäppt ut när man inte kunde se bebisen i helbild utan det var snarare ”närbilder” av allt. Riktigt häftigt!

  Lycka till och hoppas att moderkakan har krupit åt rätt håll.

  [Svara]

 • Svara anna 16 juni, 2009 at 23:01

  Lycka till imorgon :):)
  Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar