Lofsan

Magträning i TRX

[videofyme id=”455022″ width=”480″ height=”270″]Tre grymma övningar för stark mage. Tänk på att suga in naveln ordentligt och hålla ryggen rak och parallell med golvet. Kör en övning i taget till du verkligen får kontakt med magen och sätt ihop dem efterhand.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara ♥ TUMADRE - ensamstående mamma till två 1 april, 2012 at 16:58

  Perfekt, jag som längtade efter mer inspirtation med TRX och särskilt magövningar.
  Denna kombination verkar suverän och jag provar redan imorgon!

  Tack vännen! ♥

  [Svara]

 • Svara Mooa 1 april, 2012 at 19:24

  Bloglovinbyte?
  (Skulle bli sjukt glad om du röstade på mig här: http://kandylandy.se/2012/march/vilken-serie-vill-du-ska-vinna.html#comment ,min teckning har gått vidare till final och jag behöver hjälp att vinna! För att rösta på mig är det bara att kommentera med ”1”)
  Kram!

  [Svara]

 • Svara Erika 19 april, 2012 at 11:18

  Ojojoj! De ska jag försöka mig på lite längre fram när min grunstyrka är lite bättre =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar