Lofsan

Lunchdejt, Mio och Middag

Idag skulle vi egentligen ha åkt ut på Ingarö för att träffa Martina och nyfödda Emma och Anna och Jesper men när Sixten levde rövare som mest igår kväll avbokade jag det. Nu gick iför sig natten jättebra men det var ändå skönt att inte åka iväg idag eftersom vi åker till Göteborg imorgon igen.

Vi gick till Forum för en lunchdejt med Kärleken på Mezerestaurangen. Hans skulle sen gå till Gstar och kolla på en kavaj, vi gick därifrån med en svart kofta till mig. Tack älskling!

På väg hem gick jag förbi Mio i Järla och köpte en byrå, kapphängare och vinställ till nya lägenheten. Håll i er vad snyggt det kommer bli!

Ikväll har Sixten, Tom och jag bjudit hit mina systrar och deras sambos på middag. Hemgjorda hamburgare blir det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar