Lofsan

Lunchdags

Om jag kände mig seg i gårkväll vaknade jag med motsatsen i kroppen idag. Energi!!! Grymma PT-kunder som är så drivna och inspirerande, kämpar och kämpar och så når de ju sina mål också. Det om något är en motivation och sporre att fortsätta kämpa.

Jag har lunchrast nu, fick ta till en snabblösning; grillad kyckling från Konsum (utan skinnet), älskade grapefrukten och bröd med mycket frön. Jag äter kolhydrater till frukost, första mellanmålet och lunchen men inte på eftermiddagar och kvällar.

Reflekterar ni över kolhydraternas vara eller ickevara?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Helena 29 mars, 2012 at 13:20

  Jag äter mörkt surdegsbröd, morötter samt pasta i lassange, canelloni mm. Annars gör jag hellre en saftig sallad med avokade, granatäpple, feta/mozzarella mm. Lite kolhydrater blir det varje dag men jag väljer de jag gillar bäst. Hur kolh påverkar mig vet jag inte riktigt. Ev känner jag mig fräschare och har ett mindre sötsug då jag skippat dem.
  Gillade dina utfall med hopp emellan -kul!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara petra 29 mars, 2012 at 14:21

  Jag äter kolhydrater på samma sätt som dig nu när jag håller på att viktminskar och har gått ner 5 kg på 4 veckor. Jag kommer absolut fortsätta äta så här efter min viktminskning också, sen kanske man inte behöver vara fullt så strikt under helgerna 🙂

  [Svara]

 • Svara Sara, mamma till tre små troll 29 mars, 2012 at 18:46

  Jag har ätit på samma sätt som dig men kulhydraterna har smugit sig tillbaka på vissa kvällar, men jag måste ta tag i det igen nu.

  [Svara]

 • Svara Lina 29 mars, 2012 at 21:13

  Åh söta Lofsan! Måste bara säga att jag diggar din blogg sjukt mycket! All inspiration du ger o framför allt, du är så ung o sjukt klok i allt du skriver! Blir så glad av att besöka din blogg! Vill redan nu passa på att önska dig o din fina familj en trevlig helg!
  /Lina

  [Svara]

 • Lämna kommentar