Lofsan

Lunchcykel på Sats Hötorget

Jättebra gäng på klassen idag. 🙂 Jag körde tre block med en lång stigning följt av en raksträcka tempo i varje block. Det är alltid roligt när många deltagare kommer fram efteråt och är nöjda. Det är ofta stor spridning på deltagarna och det är svårt att lägga nivån så att alla känner att de får ut maximalt av passet. Idag blev jag nöjd!


Ikväll åker Hans bort så när gräbsen gått och lagt sig blir jag ensam. Ganska mysigt faktiskt. Imorgon har jag planerat en utflykt till Sickla med båda barnen och sedan ska vi leka med min kompis Sofia och hennes döttrar ute i Nacka. Full dag. Lördag ska Hans springa Lidingöloppet och på söndag ska jag springa kortare varianten på 10km. Och så var helgen över. 😉

Nu ska vi hämta hem finaste Sixten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara ida-maria 22 september, 2011 at 17:32

  Jag vill oxå leka imorrn!Jag är ledig imorrn! När,var och hur?

  [Svara]

 • Svara Sofie 22 september, 2011 at 21:42

  Såg du också käkar kesella m nötter o bär 🙂 mitt dagliga mellis på jobbet.. Funlight i lät lite spännande, blandad som saft eller bara lite koncentrat?

  [Svara]

 • Lämna kommentar