Lofsan

Lulas Espressobar & Kin Bageri

Stor del av våra Skånesemestrar går åt till att åka mellan matställen. Två av våra stora Österlenfavoriter är Lulas Espressobar i Östra Hoby och bageriet Kin i bränneriet i Östra Vemmerlöv. Båda caféer är väldigt opretentiösa men helt fantastiska i sin enkelhet. På Lulas finns glass från skånska Glassfabriken och på Kin är surdegsbullarna och kokostoscan obligatorisk. Skriv upp detta till er sommarroadtrip till Österlen i sommar. Vi avverkade båda två i dag mellan ett besök på konstutställningen på Österlenskolan i Simrishamn och ett galleri i Borrby.

Vi hade planerat in äggakaka i Hammenhög men Gästgiveriet var fullbokat. Tur att det finns fler mat och fikaalternativ på Österlen. 🙂


Baxter är inne i en mammaperiod och är väldigt kramig. Bra för mig som alltid är lite suktig efter närhet.


Österlens godaste kulglass med citronsockerkakesmak finns på Lulas.


Sixten har dunjacka och stickad tröja från Ralph Lauren med Levisjeans och vattentäta Merrellkängor som funkat hela vintern. Pälsmössorna är från Gap.


Hela dagen har snön fallit över Österlen och nu kör plogbilen förbi utanför huset. Det känns märkligt jämfört med förra påsken när vi satt på uteserveringarna häromkring.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Vanessa 30 mars, 2013 at 00:01

    Vad fin du är på alla dina bilder! Du ser så glad ut! Det strålar verkligen om dig o din blogg ger mig så mkt energi! =)

    [Svara]

  • Lämna kommentar