Lofsan

Lulas Espressobar i Östra Hoby

En ny liten pärla för oss här på Österlen är Lulas Espressobar i Östra Hoby, mitt emellan Borrby och Skillinge.

Efter badet nere vid Kyl åkte vi till det lilla cafét, jag för att äta den kända glassen från Lilla Glassfabriken och Hans för att dricka Österlens bästa espresso. Som en bonus visade det sig att brödet och bullarna från Bränneriet och Café Kin i Vemmerlöv såldes och Hans och jag åt en liten tapastallrik med bruschetta också. Allt var otippat gott, min sockerkaksglass bäst, och läget precis vid vägen hem från stranden är perfekt. Jag älskar inredningen och temat.

Lätt värt ett besök när ni är på Österlen. Det är öppet fram till 5/8 och bara 13-18 tisdag till söndag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anonym 27 augusti, 2012 at 16:42

  Hej Jag sãljer portugisisk oliv olja ãr ni intreserade?
  http://www.QuintadePortugal.com
  mvh
  Emma

  [Svara]

 • Lämna kommentar