Lofsan

Lugnet

Nu är vi framme här i Skåne efter en lång bilresa. Baxter sov i och för sig 4 av 6 timmar och jag sov 3 av 6 timmar så det var behagligt för oss två medan Hans lyssnade på podcasts i sin ensamhet. Nu är det Österlenska lugnet runt oss och vi ska strax sova. Sixten hade sommat klockan 20 så honom har vi inte hunnit träffa än. Han har haft ett jättefint dygn tillsammans med sin morfar och varit på bilverkstaden i Ystad, fikat på konditori och handlat på JHL, den stora jordbruksaffären här intill.

Under påskhelgen ska jag försöka hinna svara på massa frågor i kommentarsfältet och obesvarade mail. Om jag inte svarar är det inte för att jag ignorerar, jag har bara inte tiden att göra allt jämt utan måste prioritera. Jag gör så gott jag kan! Skicka gärna frågan igen!


Denna bild visar på ett fint sätt kvällens känsla. Jag har tagit några stora beslut de senaste dagarna och det känns så bra när jag väl bestämt mig. Ibland måste man välja mellan två hjärtesaker.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Julia 28 mars, 2013 at 00:45

    Jag måste bara få säga att du är sån fantastisk inspiration och du motiverar mig verkligen till att träna! Idag blev jag tvingad till att försöka göra chins på gymmet av en tjej där som är väldigt vältränad och tävlar i bodybouilding. Jag förklarade att jag aldrig ens har försökt och jag inte kan, det går inte. Hon sa; kan du fyra pull-ups så kan du minst en chin. OCH VET DU?! Jag klarade två!!! Inte så brett i sär med armarna men det kommer när jag blir starkare! Jag är bara så förbannat stolt över mig själv att jag fixade det, och du motiverar mig dagligen på bloggen och instagram till att öka vikterna och fortsätta.

    Det blev väldigt långt och rörigt, men jag är bara så glad!!!!! 10st chins tills 1a juni siktar jag på!

    Fortsätt med det du gör, du är grym! EN STOR STARK KRAM

    [Svara]

  • Lämna kommentar