Lofsan

Lufsa med Lofsan

Haha, det har blivit ett nytt begrepp för mig. Ett lufsapass är ett löppass som går långsamt. Ett riktigt snacktempopass. För mig blir dessa pass återhämtningspass där det inte gör något att benen känns tunga eller att farten är låg för det är längden på passet och uthålligheten som är i fokus. För mig är det viktigt att lufsapassen sker med sällskap och så får det gärna vara på dagtid och lyser solen är det också bra förutsättningar. Idag hade jag sällskap av min syster Agnes och vi skojade om att vi skulle behöva en moderator som styr i vårt samtal för ämnena är så breda men det är skönt att snacka av sig utan ramar då och då.

Efter 60 minuter lufsning runt Riddarfjärden så duschade jag och tog cykeln över till Hammarby sjöstad och hem till min vän Clara där Sara är inneboende ett par dagar. Vi åt god middag, knaprade nötter och var allmänt filosofiska. En så trevlig kväll!


Underställ, fleeceväst och jacka var för mycket idag. Till och med längdskidvantarna åkte av. Nu kanske det är vår?!


Jag fick en Gstarjacka av Agnes idag som jag är helt kär i.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Carina 2 april, 2013 at 07:00

  Kul att du kan springa med syrran. Ska dra med mig min syster på långpass oxå! Snygg jacka, älskar G star!

  [Svara]

 • Svara Mamma i Hong Kong 2 april, 2013 at 08:21

  Wow vilket underbart väder, ser jättehärligt ut!!

  [Svara]

 • Svara Erica 2 april, 2013 at 10:14

  Bra idé att variera träningen med olika tempo, det är lätt att man vill köra allt man kan varje gång.

  [Svara]

 • Svara Sofie 2 april, 2013 at 11:53

  Vet du om att Lufsa även är en maträtt hemma på min ö, Öland???
  Urgod specialité!!!
  Kram Sofir

  [Svara]

 • Lämna kommentar