Lofsan

Lucia in da house

Mer än halvvägs genom december och fram till jul! Nu är det verkligen nedräkning på riktigt.
 
 Vi startade helgen med luciafirande på vår älskade förskola där alla barnen körde långa repertoaren med julsånger. Förra året var vi i Egypten och året innan dess var det bara de äldre barnen som gick luciatåg så detta var mitt första luciafirande som förälder. Hans glömde säga till mig att jag inte borde stå längst fram, Sixten tyckte nämligen att det var en mycket bättre idé att krama mig än stå med de andra barnen. Vi ställde oss ute på kanten bredvid fröknarna istället så att han i efterhand i alla fall känner det som att han varit med och sjungit. Baxter tog fram stora rösten och tog ut alla rörelserna till Tipp Tapp, han såg nog allra helst att Lucia handlar om honom. 🙂
 


Barnen fick luciapresenter av mig när de sjungit klart, istället för blommor på konserten liksom.


Mina supercoola tomtar!


Världens bästa morfar tog ledigt från jobbet för att få lite julstämning.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara mari 14 december, 2013 at 10:24

  Mys. 🙂

  [Svara]

 • Svara Saras träningsblogg 14 december, 2013 at 18:37

  Mysigt

  [Svara]

 • Svara Marlene 15 december, 2013 at 08:53

  Är det VS byxorna…. Fy faro vad jag blir avis isf ! Fusk

  [Svara]

 • Lämna kommentar