Lofsan

LSD – drogen

På föreläsningen igår kväll om högintensiv konditionsträning så skämtade vi om LSD som drog. Nämligen Long Slow Distance Running, typ jogging. Det är inte bara jag som älskar att springa långt och länge i ett väldigt behagligt tempo. Vi alla går nog i gång på det mer eller mindre och många är så beroende av den typen av träning att de ger sig i väg trots benhinnebesvär, knäsmärtor eller liknande. Hans och jag använder LSD-pass till att prata, fundera på strategier, förebygga mental stress osv och ser i första hand inte dessa pass som prestationshöjande.

Att dagens LSD-pass gick av stapeln i sporttop längs Årstaviken, att barnen var supernöjda med utflykten och att vi mötte både Rose-Marie och Natali på vägen skapade stort mervärde!

Nu blir det strax lunch på terrassen och i eftermiddag ska jag fixa naglarna inför vår Helsingforstrip i helgen. Vi åker med Silja Line imorgon kväll och har hela fredagen och lördagen i Helsingfors innan vi åker hem på lördag kväll. Tyvärr ska vädret vara sisådär men jag hoppas det blir soligt. På söndag ska jag till TV4 Nyhetsmorgon, vi ska fira min lillasyster Elin som fyller 25 år och sen ska jag jobba lite på kvällen. Det är några intensiva dagar framåt!


Glömde smörja mig så brände axlarna lite. Nu är 50 på kroppen!


Vi bestämde idag att vi tar med Chariot-vagnen på semestern. Hans, Tom och jag tar med våra cyklar och så får gräbsen sitta i vagnen antingen när vi går, springer eller cyklar.


Baxter är nog den bästa hejaklacken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Veronica 8 maj, 2013 at 11:09

  åhh.. Äntligen ett namn på mitt beroende. 😉 Inte för att jag sprungit så mkt längre än en mil men ändå. Jogging i mystempo de är bästa terapin.

  /Veronica

  [Svara]

 • Svara sandra 8 maj, 2013 at 12:20

  Vi funderar på cykel/spring vagn åt vår dotter på 2½. Vad tycker du om er vagn, rekommenderar du den. Är den lätt att springa med?

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 8 maj, 2013 at 13:11

  LSD is the shit! 🙂

  Måste rulla ut vår Chariot på en tur framöver även om jag föredrar att springa själv. Ser härligt ut!

  Lycka till med allt du har på G!

  [Svara]

 • Svara Helena 8 maj, 2013 at 13:33

  Så härligt att kunna träna tillsammans hela bunten :-)!
  Trevlig resa!
  /Helena V

  [Svara]

 • Svara Saras Träningblogg 8 maj, 2013 at 16:26

  Ja det drogen är jag med beroende av 😉

  [Svara]

 • Svara ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 8 maj, 2013 at 18:51

  Det var trevligt att ses idag, synd bara att det var så kort! Vi kanske kan ta en fika eller lunch snart? 🙂

  KRAM

  [Svara]

 • Lämna kommentar