Lofsan

Lördagsträning för hela familjen

Jag vill visa hur vi ofta tillbringar våra förmiddagar tillsammans när vi är lediga på helgerna. Många vuxna använder sina barn som orsak till att de inte hinner/kan träna men det är sätt att se problem och inte lösningar. Våra barn är vana vid att vara utomhus och tycker att det är helt normalt att mamma har träningskläder på sig redan vid lördagsfrukosten.

Nu har vi duschat, ätit lunch på Falafelbaren, smakat glass på 18 smaker och köpt varsin tidning på Hemköp. Ikväll ska hela familjen på stort kalas när svärföräldrarna firar 60-årig bröllopsdag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Fru Minimalist 11 oktober, 2014 at 16:39

  Otroligt inspirerande för två som snart ska bli föräldrar och har ett stort tränings- och friluftsintresse! 🙂

  http://minimalisterna.se/minimalisterna-blir-fler/

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 11 oktober, 2014 at 17:06

  Det är ju helt fantastiskt. Bara fantasin som sätter gränser! 🙂

  [Svara]

 • Svara pilla 11 oktober, 2014 at 18:07

  Haha, typ sådär ”lekte” mina föräldrar med mig och min bror när vi var små. Inte konstigt att vi alltid gillat att träna och fortfarande älskar det.

  [Svara]

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 11 oktober, 2014 at 19:07

  Så himla härligt! Vi kör också den mycket, och den sista lekparken har jag många gånger varvat rodd mot gungorna (hängande i dem under alltså) (jättebra gungor för det där!) med höga hopp i studsmattorna med barnen 🙂
  Sen älskar de utegymmet också – och när det inte är allt för mkt folk är det mest bara hur härligt som helst att ha dem med.
  Ha en fortsatt härlig lördag!

  [Svara]

 • Svara Klara 11 oktober, 2014 at 19:59

  Grymt härligt! 🙂 shit vilken inspiration till att träna tillsammans med maken och lilla bebisen i vår! Ska bara genomföra lilla ”träningspasset” förlossningen först 😉

  [Svara]

 • Svara Linda S 12 oktober, 2014 at 08:15

  Tack för det här inlägget! Satte fart på fantasin och idéerna hos mig!

  [Svara]

 • Svara Sanna 13 oktober, 2014 at 10:46

  Körde idag uteträning på närmaste utegymmet. Så härligt! Är gravid så har haft lite farhågor över hur träningen ska gå sedan med barn men känner mig nu så motiverad. Det är klart att det kommer funka. I samband med barnvagnspromenaderna kommer jag kunna köra ett kort pass på utegymmet! Tack för all inspiration! Vore kul om du kom till Malmö och höll ett pass snart!

  /Sanna

  [Svara]

 • Lämna kommentar