Lofsan

Lördagspromenad i Sjöstan

Vi kände för att komma ut en ordentlig stund idag. Även om det inte är soligt så är det viktigt att få riktigt dagsljus och frisk luft tycker jag. Vi brukar passa på att gå 2-3 timmar på helgen och så får Baxter sova utomhus, annars sover han inomhus på förskolan.

Vi promenerade över Södermalm via Nytorget ner till färjan över till Hammarby sjöstad. Sixten var sjukt taggad på att åka båt plus att vi skulle köpa godis på Stockholms bästa godisbutik Hemmakväll i Sjöstan. Vi fikade på Vivels i Sjöstan och sedan tog vi bussen hem till oss vid Mariatorget. En alldeles lagom lördagseftermiddag. 🙂

Hans och Tom gick till Hemköp för att handla middag; de bjöd sedan på världens finaste tapasrätter. Nu ska vi kolla på film i sängen. Imorgon ska jag köra ett pass på Sportlife för Ung Cancer-insamlingen så det blir ingen sen kväll för mig. Det är 60 deltagare på mitt pass, jag har aldrig kört klass med så många så det känns spännande. Det kommer bli ett växelvist styrka/kondition-pass med två långa block på 24 och 12 minuter vardera. Varning för mjölksyra och pannbensmos. 🙂


Sixten älskade båten! Båda gräbsen fick nyligen en hel garderob med kläder från Vossatassar, bland annat varsin mössa med det typiska monstret på, mycket poppis.


Sixten har alltid gillat kläder och accessoarer. Nu går han själv och hämtar scarfen i garderoben och försöker knyta den. Vi avvaktar med overall ett tag till, då är det perfekt med den fodrade Isbjörnsjackan som är varm och lite längre. Och jag älskar den röda färgen. Sixtens vinteroverall är också klarröd. Färg blir man glad av!


Jag älskar min Merrellboots, någon undrade vart de säljs och de finns både på Merrell.com och Brandos bland annat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Anneli 25 november, 2012 at 00:42

  Dags att sova räknar med ett jobbigt pass imorgon 😉

  http://lifeincerise.wordpress.com/

  [Svara]

 • Svara Emelie 25 november, 2012 at 14:38

  Du lyckades både med mjölksyran och pannbensmoset!;) Ett grymt pass som jag gärna gör om!

  /Emelie (hon som tog fotot med dig efter klassen)

  [Svara]

 • Svara Kaja 25 november, 2012 at 20:47

  Hei Lovisa! Du har en fantastisk fin blogg jeg har fulgt ca 6 måneder, men i dag legger jeg igjen en kommentar for første gang. Jeg er selv fysioterapeut og jobber med idrett- og elsker din tilnærming til trening og treningsgleden du sprer!! Jeg var i Stockholm i helgen. Bodde på hotel Rival på Mariatorget og løp rundt hele Søder både lørdag og søndag morgen. Da tenkte jeg på deg og at det var på tide å legge igjen en kommentar, slik at du vet at du også har lesere i Norge som er glad for tiden og energien du legger ned i bloggen! Fortsett med det du gjør!! Vennlig hilsen Kaja fra Oslo:)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Men åh, då bodde du nästan granne med oss! 🙂

  Tack för att du tog dig tid att skriva!

  [Svara]

 • Lämna kommentar