Lofsan

Lördagsnöjen

Som vanligt startade vi vår lördag med träning. För oss är helgerna helt ovärderliga både gällande träningstid och familjetid även om jag oftast jobbar en del på söndagar. När andra familjer åker till leklanden i förorten på helgerna är våra barn på Sats barnverksamhet Minisats med liknande äventyrsbanor som leklanden har. Men istället för att sitta uttråkade med en kaffe så kan vi träna en timme. En mycket bra lösning för att både föräldrarna och barnen ska få en stor dos fysisk aktivitet en regnig aprilmorgon. 🙂

Vi tog den lilla resevagnen Yoyo med oss ner i tunnelbanan efter träningen, till gräbsens stora förtjusning. Exotiskt att åka tunnelbana om man alltid promenerar eller åker buss överallt. En sväng till city med kebablunch i Hötorgshallen, mezeshopping inför middagen och sedan TV-spel, tågbanetåg och Blixten McQueenbil stod på agendan och så helt otippat shoppade jag två tröjor och en ny handväska (den första). Ibland händer det. 🙂

Som kronan på verket köpte vi glass i Gallerian och så blev även denna lördag en himla bra dag. Imorgon får ni sätta på TV4 klockan 10.45 för femte avsnittet i PT-skolan där Titti Schultz och jag visar parträning och så pratar vi kostbalans och träningsstrategi.


Min stora kärlek som gör mitt liv så värt.


Sixten med ett nytt Briotåg i påsen. Stolt som få.


Dagens mamma.


Smart med liten ihopfällbar vagn i tunnelbanan och på buss, slipper åka kisshiss och på full buss är det bara att ta den som en portfölj under armen. Mer Yoyo åt folket.


Det bästa som finns med att ha barn tätt i ålder är att de är varandras bästa kompisar. Jämt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Therese 14 april, 2013 at 10:55

  Vilken härlig lördag ni verkar ha haft! Jag blev så glad när jag såg bilden på grabbarna hålla varandras händer. Jag har 20 månader mellan mina och jag hoppas dom också kommer stå varandra nära och vara bästa vänner.
  Mvh Therese

  [Svara]

 • Svara Junitjej 14 april, 2013 at 14:19

  SÅ himla fina ni är!

  [Svara]

 • Svara Erica 16 april, 2013 at 10:33

  Låter som en härlig dag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar