Lofsan

Lördagskväll

Vi har haft min syster Agnes här ikväll. Hon och Sixten gjorde en vegetarisk pizza på dinkelmjöl, blåbär, chèvre, rödbetor, pesto, nötter och rödlök åt oss och till efterrätt hemgjord chokladpudding. Vilken välkomstmiddag!

Medan maten lagades så var jag på Rosa Skrot tillsammans med Titti Schultz från Rix FM och TV4. Vi filmade tre bålövningar som ni kommer att få se på Nyhetsmorgon imorgon söndag. 10.40 sänder vi. För er som missar det så lägger jag upp klippet här på bloggen senare. Det är så peppande att ni hör av er och berättar hur mycket ni gillar min PT-skola, det är ju för er skull vi gör den här satsningen. Alla ska ha möjlighet att få hjälp av en PT!


Kvällens outfit är från Röhnisch; Tove top, antishake tights och sporttop. Skor från Merrell.


Titti har blivit rätt stark sedan hon började träna med mig.


Felix filmare in progress


Titti och jag är lite småkära i våra nya skor, vi känner oss som Maria Montazami och hennes bästis Mindy som fotar sina hundar när vi fotar skorna.


Vegetarisk blåbärspizza

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Annso 2 mars, 2013 at 22:39

  Två grymma tjejer på ett grymt gym. Krams

  [Svara]

 • Svara Cindy 3 mars, 2013 at 06:36

  Den där pizzakombon lät spännande, måste testa! Sitter nu med en kopp kaffe efter löprunda och frukost, är så taggad för PT-skolan 10.40! 🙂 Du gör det så bra! Inspiration och pepp på högsta nivå. Snart är nog lillemannen på gång, dags att kicka igång ännu en söndag 🙂

  [Svara]

 • Svara Annelie 3 mars, 2013 at 08:13

  Ser fram emot de träningarna med spänning. Jag håller på att rehab träna just nu och bålträningen är största fokus så jag tar tacksamt emot dina tips.

  [Svara]

 • Svara Linda 3 mars, 2013 at 13:55

  Vilka fina skor!! Vad är det för märke och vad heter modellen? Tack för en superbra och mysig blogg!

  [Svara]

 • Svara Jenny 3 mars, 2013 at 19:02

  Hej Lovisa
  Blir så avundsjuk på er och de fina Merrell skorna, finns det någon variant utav deras junior sortement som du skulle säga är likvärdig de du använder på bilden ovan?
  Har så små fötter, stl 34-35 och såg att deras dam skor börjar på stl 36.

  // Jenny

  [Svara]

 • Svara På Kokosfest med Holistic | Allt om ekologisk skönhet 24 maj, 2013 at 05:11

  […] Jag träffade också min gamla kollega Titti Schultz som var kvällens konferencier. Titti och jag jobbade ihop i slutet av 90-talet när jag var redaktör på Rix FM i Göteborg. Titti är inte bara en av landets roligaste kvinnor, hon är också inne på en spännande hälsoresa som involverar träning på gymet Rosa Skrot. […]

 • Svara forever 21?? 12 december, 2013 at 14:33

  I appreciate quality writing when I read it. This is truly a great writing. You make sound and compelling points presented in a fresh way within your content. Your views are very different and original.

  [Svara]

 • Lämna kommentar