Lofsan

Lördagshäng

Den här lördagen har varit en riktig slappardag. Så skönt! Jag kom hem från träningen vid 12, då satt barnen och åt lunch. Vi städade lite härhemma och jag tog en timmes sömn i sängen innan dagens familjeaktivitet. Jag älskar att sova mitt på dagen och har inga problem att somna varken på en massagebänk på jobbet eller i sängen härhemma. Jag vet inte om jag går runt med konstant sömnbrist eller om det är småbarnsåren som gjort att jag har så lätt för att somna mitt på dagen. Skönt är det i alla fall.
 
 Vi firade vår nyblivna 11-åring med middag på Vapiano. Det började plötsligt snöregna här i stan och det går inga bussar direkt till Medis från oss så jag tog barnen med mig i en taxi medan Hans cyklade. Vi har ingen bil utan går eller cyklar överallt men ibland blir det taxi. Ikväll har jag förberett det sista inför morgondagen på TV4 Nyhetsmorgon. Jag har med mig era frågor om ryggträning, vi får se hur många jag hinner svara på. Resten tar jag i ett blogginlägg så klart!
 
 Hoppas att ni har haft en bra lördag!
 
 


I söndags föreläste jag i Karlstad för 60 bloggläsare. Det är alla frågor från er som ger mig inspiration till att hela tiden fortsätta producera material till blogg och TV. I do it for you! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Mari 16 februari, 2014 at 10:51

  Tusan så bra du är =)

  [Svara]

 • Svara A 16 februari, 2014 at 17:52

  Hej!

  Kan man bli vältränad fastän man bara går på gruppträning? Tycker inte om gym(men jobbar på de..) och försöker därför gå på 4 pass/vecka. Tips på vilka pass man ska gå på? Går just nu på bodypump, indoor walking, spinning, cxworx, step, typ.

  Tacksam för svar och tack för en otroligt bra blogg!

  [Svara]

 • Svara Veronica 16 februari, 2014 at 18:21

  Nu när du nämner konstant sömnbrist så måste jag fråga en sak. Som småbarnsmamma med 5 års sömnbrist så upplever jag nu att jag lätt blir sjuk och liksom inte orkar ta i vid träning. Har alltid tränat mycket och älskar det, men nu tryter orken. Har du upplevt detta? Skulle du rekommendera lugnare träning, som yoga t ex i detta läge. Kan det bli för mycket för kroppen? Tacksam för tips! Kram från en trött mamma

  [Svara]

 • Lämna kommentar