Lofsan

Lördagshäng

 Idag är jag ledig för första gången på länge. Jag har sett fram emot en hel dag som jag kan planera själv helt efter min egen agenda.
 
 Det är så skönt nu när barnen är lite äldre och mer självständiga, imorse sov jag till nio! Vi åt frukost tillsammans hela familjen och sen gick jag till gymmet för mitt träningspass.
 
 Jag har sånt fint flow i styrketräningen nu, jag är inne på slutet av andra obrutna veckan enligt det program som jag följer. Det är 7 veckor kvar!
 
 Efter träningen åkte vi in till stan en sväng för att uträtta några ärenden och äta lunch. Sixten har längtat efter det nya Lego Dimension, det är samma princip som Skylanders men med lego-gubbar. Han har byggt ihop hela portalen nu och snart ska vi montera ihop den med PS4. Verkar jättekul!
 
 Efter kebablunch på Hötorget och en sväng i några affärer så har vi nu en lugn eftermiddag där Sixten bygger lego och Baxter leker transformers med de tomma kartongerna. Vi ska gå iväg och köpa middag snart och sen spela TV-spel resten av kvällen. Hans är bortrest och jag myser lite extra med gräbsen.
 
 


Sixten har fått en gammal iPhone att kunna ringa med när han är ensam hemma kortare stunder. Idag fick han köpa ett skal till. Han älskar New York så valet av motiv var självklart.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Jämtlandshanna 10 oktober, 2015 at 19:42

  Va stora killarna blivit! Hoppas ni får en härlig tv-spelskväll!
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Emelie 11 oktober, 2015 at 08:44

  Hej!
  Wow, vilken snygg outfit!
  Får man fråga vart byxorna och tröjan är från?
  Hade verkligen uppskattat svar!
  Ha en fin söndag 🙂

  [Svara]

 • Svara Kristin 12 oktober, 2015 at 14:36

  Å jag är sugen på både jackan och byxorna. Sååå snyggt. Var kommer dom ifrån? Tacksam för svar.

  [Svara]

 • Lämna kommentar