Lofsan

Lördagsfördriv

Samtidigt som Hans sliter i de djupa Lidingöskogarna på Lidingöloppet upprätthåller gräbsen och jag vår lördagstradition med promenad till Hötorget. Jag bytte alla overaller så nu är det helt rätt med storlekar och så köpte jag matchande mössa och flera par vantar. När jag hittar ett märke jag gillar går jag all in så nu är Sixten kittad med Didriksson all over. In på fleecebrallan till och med. Världens skönaste plagg, skulle inte banga ett eget par.


Vi åt kebab i Hötorgshallen, köpte lösgodis på Caramella och chips på
Sleven där vi också hyrde film. Jag är nog sist med att inte ha sett Black Swan?

Nu borde Hans vara i mål men har ingen telefon med sig så det ska bli spännande att höra hur det gått sen när han kommer hem. Vi ska köpa pizza eller nåt annat takeaway till middag. Det gör vi aldrig. Men när han som är ansvarig för matlagningen är trött i benen blir det onyttigheter. 🙂

I morgon är det min tur att springa, Lidingö Tjejlopps 10km. SVT hörde av sig häromdagen och vill komma och filma mig till dokumentärserien vi är med i. Som om jag inte hade tillräckligt att tänka på under loppet… Under 48 min är mitt mål. Det vore najs. De första avsnitten av SVT:s serie Född 2010 kommer att sändas i början av 2012 tror jag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jessica 24 september, 2011 at 20:59

  Hej Lovisa!
  När jag klarar min utmaning så kommer jag behöva en helt ny garderob. Min nuvarande garderob innefattar en massa mamma-mjukis-gömma-din-pluffsiga-mage-plagg, dessa vill jag INTE använda mer!!!!

  Var köper du ex alla dina snygga jeans och toppar?

  MVH Jessica

  [Svara]

 • Svara Eva 24 september, 2011 at 21:52

  Kul! Jag ändrade mitt 48 minuters mål till 60 minuter. Eller 65 😉 Måste ju hinna titta på omgivningen också. Hoppas vi ses i vimlet i morgon.

  [Svara]

 • Lämna kommentar