Lofsan

Lördagsenergi

Vi har haft en perfekt lördag idag! Sixten vaknade redan vid 06, mindre bra i för sig men jag fick sovmorgon till 09. Den sovmorgonen gjorde så att jag kände mig helt laddad i batterierna igen. Det är tufft energimässigt att vara ensam med Sixten och Baxter på dagarna, jag har nog varit lite bortskämd med att Hans är hemma med oss. Men idag känner jag mig på banan igen!

Efter frukosten där vi bland annat åt äggröten Agnes alltid promotar så gick vi ut på långpromenad. Medan barnen sov fikade vi på Vurma på Kungsholmen men deras bullar är tyvärr inte så fantastiska som de ser ut att vara. Vi tog en sväng i våra gamla kvarter kring brandstationen innan vi styrde kosan till S:t Eriksplan och Cajsa Warg. Hans storhandlade som vanligt.

Vi stannade en lång kall stund i Vasaparken och Sixten fick BÅDE leka i stora lastbilen och hoppa studsmatta. Vi är så generösa föräldrar.

Jag har ju hittat en ny favoritcykelinstruktör och det visade sig att han kör klass på lördagar också så nu känner jag mig härligt genomtränad efter ett grymt bra och svettigt spinningpass. Jag funderar på att skriva en sammanfattning av veckans träningspass varje söndag, inte för min skull men ni vill kanske se hur jag fördelar träningspassen över promenader/styrka/kondition?

Medan jag var på gymmet bakade Hemmapappan Tovas choklad- och jordnötskladdkaka och förberedde kvällens middag; lammkotlett med potatis provencal. Spännande!!!

Nu sover Baxter lika gott som storebror så jag ska plocka fram kakan ur kylen och lägga upp lite vaniljglass från Häägendaz. Minns inte ens när jag åt glass senast!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofie 20 november, 2010 at 22:48

  Äggröten?? Låter spännande, vad är det? Käkar förövrigt ofta gröt med müsli till som jag läste här för länge sedan att du gillade..Superfrukost verkligen 🙂

  [Svara]

 • Svara Lollo 21 november, 2010 at 20:41

  Hej! Jag skulle gärna se en sammanfattning på din träningsvecka, det hade varit kul! Du har verkligen en inspirerande blogg, keep up the good work!

  [Svara]

 • Svara militarmamman 21 november, 2010 at 20:46

  Ja, en sammanfattning av veckans träning vill vi gärna ta del av och inspireras av! Verkligen en härlig lördag du skriver om!

  [Svara]

 • Lämna kommentar