Lofsan

Lördagsbrunch

Den här lördagen har vi sett fram emot länge. Vi startade dagen med ett träningspass styrka för axlar och biceps tillsammans med Agnes och nu ska vi bjuda Agnes på brunch. Vi kör franskt tema à la pain quotodien med levainbröd och choklad vi köpt med oss från London, fransk yoghurt och äppelmust. Senare i dag ska Hans och jag in till stan och fixa några ärenden och till Taverno Brillo och äta middag. En grym lördag med andra ord!

[videofyme id=”1365268″ width=”500″ height=”320″]
Dagens höjdpunkt på träningen var när vi döpte denna axelövning. ”Majskolven”.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Annacarin 20 april, 2013 at 11:29

  Hej!
  Du visar ju att du är en mycket flitig träningsperson, du jobbar ju med träning. Men är du aldrig ledig från träning? Klarar du att vara utan träning någon längre period? Hur mår du då?
  Mvh

  [Svara]

 • Svara Nathalie 20 april, 2013 at 15:59

  Jag vet att detta inte rör ditt inlägg. Men såg när jag googlade runt att du har provat en Suunto quest pulsklocka.

  Jag har några frågor om den som jag hoppas du kan svara på 🙂 Först och främst hur är den? Jag kommer vilja använda den till både inomhus träning och utomhus träning, främst inomhus. Jag vill till exempel kunna se hur min puls sätt ut under ett zumba eller grit pass. Tror du den fungerar till det?? Jag vill ha inte ha en för dyr eller för billig. Pulsmättning, förbränning och kcal är det viktigaste för mig, samt att man ska kunna ändra maxpulsen efter vad man har och att den inte automatiskt ska skrivas in genom 220- ålder. det stämmer nämligen inte på mig! Hoppas du har några bra svar till mig 🙂

  Tack för en bra blogg!!!

  Mvh Nathalie

  [Svara]

 • Lämna kommentar