Lofsan

Lördagsbilder

Här är vår lördag i bilder!


Vi startade dagen i morgondis och 10 km runt Södermalm. Kul att kunna springa längre sträcka och hålla farten, 53 min! Baxter gör V-tecken. Min bästa hejaklack ”Inte gå mamma, spring fortare!”


Barnen och jag har varit på 4-årskalas. Succé. För en 2-åring är ett kalas lika häftigt och fascinerande som New York för mig. 🙂


Med skattjakt efter godispåsarna var lyckan total. Tummen upp!


Jag hittade Hans ute på terassen därhemma. Honom går det ingen nöd på.


Ikväll äter vi gott framför TV:n och häcklar bidragen i Schlagern. Sixten är utlånad till morfar över natten och den lilla bebisen får vara en stor kille och stanna upp med oss. Jag gjorde fransförlängning i morse och är så nöjd med att slippa smink!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Kristin 19 maj, 2013 at 08:23

  Det ser alltid så härligt ut när ni är ute och springer med barnen! Dina knästrumpor – har de en viktig funktion eller är det för att det är bekvämt/snyggt? Och er terass ser väldigt inbjudande och mysig ut, förstår att hans myser! Har ni full insyn där och i så fall är det något ni störs av?
  Ha en fin söndag!

  [Svara]

 • Svara Shoppa Bra 19 maj, 2013 at 15:28

  Är det inte svårt att springa med vagn?

  [Svara]

 • Svara Jenny 29 maj, 2013 at 20:22

  Hej Lovisa!
  Jag tycker precis som du att det verkar så praktiskt med fransförlängning och dina ser supersnygga ut så tipsa mig gärna om var du går så jag boka tid pronto.
  Kram Jenny

  [Svara]

 • Lämna kommentar