Lofsan, Sixten

Lördag på Sandhamn

Vi stannade uppe sent, Hans och jag. Det är så sällan vi är ensamma utan Sixten så det behövdes, annars handlar allt om att prata om och med Sickan och att ge honom uppmärksamhet. Nu fick vi ”bara vara” en stund.

Vi tog oss en sovmorgon till över åtta på söndagen så vi var inte i restaurangen förrän vid nio. Då var det fullt ös och till och med hotellets festprissar hade tagit sig upp ur sängen.

Dags för hotellfrukost!

Sixten har ny tisha från Levi´s, inköpt i New York såklart!

Direkt efter frukost bytte vi om till badkläder och gick ner till relaxen. Vi var ensamma idag med, lyx! Vi höll oss i bubbelpoolen hela tiden och Sixten njöt verkligen. Jag måste bli bättre på att gå iväg och bada med honom. Kanske någon vän med pool vill bjuda hem oss på lite bad? 😉

Efter bad och dusch packade vi ihop oss och checkade ut. Även idag var det varm i solen men kyliga vindar svepte in från havet. Vi mös en stund på kajen innan vi gick en sväng på ön.

En stund i solen

Dacapo på räklådan

Vi hade hoppats på att få åka ångbåt in till stan igen men den gick inte på någon bra tid så det slutade med att vi tog Cinderellabåten igen. Hans och Sixten stod ute på fören långa delar av resan och Sixten var helt förhäxad av alla vågor, allt vatten och skum, han älskar ju vatten den grabben!

Vi klev i land på Strandvägen lagom till att se ledaren av Stockholm Marathon passera på Strandvägen efter 3 mils löpning. Vi hann även se de 10 första damerna medans vi gick hemåt. Vi stannade till vid Kungsan och köpte oss varsin crêpes i ett av stånden. Jag tog en enkel variant med nutella men Hans slog på stort med allt gott som går att tänka sig.

Crêpes i Kungsan

När jag kom hem såg jag att min kompis Lisa hade sprungit i mål på 3:36 och placering 168. Det är ett riktigt imponerade resultat som Lisa verkligen förtjänar! Gå gärna in på hennes blogg och läs hennes upplevelse av loppet och gratulera henne!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Helena 7 juni, 2010 at 21:10

    Vilken fin gravidmage!! =)
    Sixten verkar vara världens charmtroll, jätte söt!

    [Svara]

  • Lämna kommentar