Lofsan, Resor, Sixten

Lördag och Söndag på Österlen

I lördags åkte vi hem till min lillasysters lägenhet inne i Simrishamn för att se hur hon bor, en jättemysig etta med en fin sovalkov och ett litet kök. Jättemysigt! Hon hade redan kommit i ordning jättefint med konst på väggarna och allt uppackat. Vi åkte sedan ner till hennes skola nere i hamnen för att titta på lokalerna och hennes lilla arbetsplats. Till och med jag som inte är konstnärlig för fem öre vart så inspirerad till att måla och pyssla!

En glad Sixten på väg hem till moster Elin

Sixten och jag sov middag hemma medan Hans handlade ingredienser till hemmagjord pizza. Sedan mös vi framför brasan, Sixten fick några popcorn han också.

Lördagsmys

I går var det dags att åka hem till Stockholm igen. Vi valde att åka redan vid lunchtid eftersom vi körde den långa vägen hem, via kusten, men först hade Sixten en playdate med sin bästis Tyra. Ojojoj vad de leker!

Vovven!

Vänta på mig vovven!

Ta emot då!

Skit it då!

Det är MIN boll!

Haha, sucker!

I alla fall, då sa jag till grabbarna på bygget att...

Bilresan gick bra, det är lite knepigare nu jämfört med när Sixten var riktigt liten, då kunde han sova fem av sex timmar i bilen. Nu sover han bara en timme i början sedan ska han underhållas resten av resan.

Puss på dig!

Vi stannade första gången vid ett gästgiveri där Sixten fick leka massor och så åt vi en sen lunch/tidig middag i restaurangen. Vi gillar restauranger med få gäster och igår var det bara vi och en familj till så vi trivdes!

Bensträckare på Stufvenäs gästgiveri

Tidig söndagsmiddag

Vaaar är Sixten?

Däääär är Sixten!

Titta vad jag kan!

Någon ville springa in i skogen...

Busunge!

Amen ååååh!

Vi gjorde ett till stopp i Söderköping, planen var att äta glass på Smultronstället men det var stängt så vi åt våfflor på ett café istället och Sixten sprang i regnet. Väl hemma på kvällen däckade jag i sängen, det är underbart att åka ner till Skåne på minisemester men det är väldigt skönt att komma hem till vår fina lägenhet och vardagsrutinerna igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar