Lofsan

Lördag i city

Jag fick världens bästa sovmorgon i morse, Hans gick upp med barnen vid 07 och först vid halv 10 väckte han mig med färdig frukost (ni som följer mig på instagram @lofsans såg ju hur den såg ut). Vi tog det lugnt hemma ett par timmar innan vi gick till gymmet.

Jag filmade fyra övningar men jag har inte bestämt om jag ska samla de i ett och samma inlägg eller sprida ut dem. För er som har problem med att se videofymefilmerna i Iphone; prova att stänga alla andra appar först. Säg gärna till om det aldrig fungerar och skriv vilken typ av enhet ni använder (dator, Iphone, iPad osv.). Om man har videofymeappen (gratis) kan man prenumerera på mina filmer så att de kommer upp direkt. Tips!

Efter träning och dusch satte vi på Chariot CX2 på min cykel och så hojade vi ner på stan en sväng. Så himla kul att kunna göra så istället för att gå. När vi är framme så parkerar vi cyklarna och hakar av vagnen, sätter på cityhjulen och så är vi ready to go!

Kebablunch, kantarellshopping på Hötorget och en uppdatering av gräbsens höstgarderob stod på schemat. Jag tycker att barnkläder som säljs i Sverige generellt är ganska trista och de märken jag gillar är dyra men en butik jag verkligen gillar är Zara. Ni kanske vill se vilka grymma grejer jag hittade? Så nöjd!

På vägen hem stannade vi på Mariatorget och drack smoothie på vår nya favorit SqueezedUp och sen gick Hans till Ica och handlade entrecote till grillen medan gräbsen och jag cyklade hem till tvättstugan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara lillal 18 augusti, 2012 at 18:31

  Har precis bloggat om den härliga bilden på oss fr förra året på Midnattsloppet 🙂 Tolkar som att du inte ska springa ikväll, hejjar du på mig då 😉 Länkat t dig oxå, kraam

  [Svara]

 • Svara Anna-Karin 18 augusti, 2012 at 18:37

  Jag vill gääärna se vad du shoppat för snyggt! 🙂

  [Svara]

 • Svara lina 18 augusti, 2012 at 18:57

  Ja, jag vill gärna se Zara-fynden 🙂

  Och jag måste säga, VARJE gång jag går in och läser din blogg (rättare sagt så fort jag får upp ditt inlägg på Bloglovin-prenumerationen) blir jag så inspirerad, så lycklig, ler och lär mig nytt om träning och vardagsliv om och om igen. Tack för det du skriver, fortsätt som du gör!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  tack, vilka underbara ord!

  [Svara]

 • Svara ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥ 18 augusti, 2012 at 20:22

  Sötisar! Squeezed up har jag inte testat än, måste göra det! 🙂

  Ha en fin helg, KRAM

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Men åh! Bäst ju! Be om att få en regular uppdelad på två muggar till barnen bara. BRB är som glass. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar