Träning

Loppipodden med Hormoner och hemorrojder

För några veckor sedan var jag på mässan Underbara Barn i Älvsjö och träffade tjejerna bakom bloggen Hormoner och hemorrojder. De spelade in en podcastserie med olika teman och gäster. Alla avsnitt finns nu att lyssna på hos Itunes och där finns mitt avsnitt som handlar om träning för kvinnor, hur man bör hantera barn som riskerar att bli överviktiga och vad man ska tänka på kring träning efter graviditet.

Läs mer om podden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Saras Träningsblogg 15 oktober, 2013 at 21:04

  Va kul! Den måste jag lyssna på 🙂

  [Svara]

 • Svara Sebastian Bergström - Healthy Heroes 16 oktober, 2013 at 10:07

  Lätt att jag ska lyssna på poddsen. Min dotter ska då inte bli överviktig

  [Svara]

 • Svara HÖSTMYS! | 21 augusti, 2014 at 10:15

  […] lyssnar ofta på podcasts hemma eller i bilen. Igår lyssnade jag på Loppipodden med Lofsan och blev så inspirerad. Det är ju ofta så när man inte kan träna så får man ännu mer lust. […]

 • Lämna kommentar