Lofsan

Loppievent och löpning efter graviditet

I måndags var jag med på ett event som Loppi anordnade på temat Baby Love. De hade bokat Skeppsholmskyrkan på
Skeppsholmen, tagit dit massa företag som utställare och på scenen var Claudia Gonca konferencier.

Tillsammans med Nordstedts hade jag ett bokbord där jag signerade och sålde massa ex av Lofsans mammaträning men innan dess fick jag vara med och visa upp en av åtta barnvagnar som tävlades ut till besökarna. Jag blev också intervjuad på scenen om min bok och så gjorde alla vi tillsammans sittande eller stående grundaktiveringsövningarna från block 1 i boken.

En vanlig fråga jag får kring boken är när man kan börja springa parallellt med styrketräningen. I boken skriver jag att man ska kunna hålla grundaktiveringen i alla positioner i block 1 upp till 1 minut, alltså kunna andas lugnt samtidigt. Man ska dessutom kunna göra alla övningar inkl enbensövningarna i block 4 utan svårighet. Men det ”testet” bygger på att man kör igenom alla blocken i en följd enligt programmet.

Eventet var väldigt roligt, det är kul att träffa alla fina mammor och deras bebisar! Jag gillar verkligen att jobba tillsammans med Loppi, ni har väl sett deras LoppiTV?!


Trygg-Hansa höll en luftvägsstoppsskola på scenen. Jag lyssnade noga!


Jag berättar om Loppi Tränings-TV på Loppi.se


Modevisning!


Lofsans mammaträning, min bebis!


Grundaktivering.


Sminkad av grymma Kicki Burman!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Anna - Trend o träning 4 oktober, 2015 at 21:36

  Så snygg! Jag förstår att det måste vara kul att var med vid ett så fint event och träffa köpare av boken.

  [Svara]

 • Svara Jenni 5 oktober, 2015 at 10:48

  Hej!

  Var har du köpt den svarta tröjan? Snyggt sportig o business samtidigt!

  Jenni

  [Svara]

 • Lämna kommentar