Lofsan

Loppi Tränings-TV med Lofsan

Jag har ett superkul projekt att berätta för er om, det är många som har efterfrågat detta!

Min bok Lofsans mammaträning är en bok som vänder sig till den gravida eller nyblivna mamman, träningsprogrammen i sin helhet är anpassade för dig som har fött barn eller har haft ett längre träningsuppehåll. Många har önskat att jag ska skriva och visa ännu mer träning under graviditet, färdiga träningspass och ge mer inspiration och reflektioner kring träning som gravid. Nu är det äntligen dags för Loppi Tränings-TV, där vi visar massa träningsfilmer som vänder sig till dig som är gravid eller mamma.

I första avsnittet pratar jag generellt om vad jag tycker att du ska tänka på när du gravid och tränar och delar med mig av några tips. Gå in på Loppi.se för att titta på mina filmer. Nu kan du också vinna ditt eget exemplar av Lofsans Mammaträning. Vi har 5 exemplar som vi kommer att tävla ut!

Skärmavbild 2015-09-07 kl. 08.21.59

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Charlotte 7 september, 2015 at 19:04

    Jag vill bara tacka dej och Jessica för en otroligt bra podd! Jag har tagit lite pause i bloggläsandet och helt missat den- så idag har jag sträcklyssnat på båda avsnitten! Älskar dej och Er! 🙂
    Kramar till er båda!

    [Svara]

  • Lämna kommentar