Lofsan

Löppass på Löplabbet

 Härligt att starta en gång i en ny vecka, en kortvecka dessutom! Jag har planerat att vara ledig en hel del i påsk så jag längtar lite extra mycket till helgen.
 
 I lördags var jag på Löplabbet på Kungsgatan här i Stockholm för att springa ett intervallpass tillsammans med ett gäng tjejer och signera Stora löparboken för kvinnor. Löplabbet säljer min klädkollektion och det var roligt att så många tjejer gick hem med en shoppingpåse i handen förutom den rosa reflexvästen som de fick av Röhnisch.
 
 Vi körde lugn jogging upp till Humlan och stannade upp i stora allén. Passet var uppdelat i två delar: 25 minuter intervaller med tre sträckor i tre olika farter i varje intervall och 1 minut vila mellan varje omgång om tre sträckor. Det andra blocket inriktades på styrka, där körde vi stabiliserande enbenshopp och utfall med extra fokus på rörlighet för höftböjare.
 
 Tillbaka på Löplabbet väntade smoothies och bars!
 
 Tack tjejer för en kul och inspirerande dag!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Ann-Sofie 30 mars, 2015 at 18:33

  Just vid såna här tillfällen saknar jag extra mycket att inte bo i storstan så man kan ta del av extra roliga events! hade ju varit hur kul som helst att få springa tillsammans med dig Lovisa och få tips!

  Kram

  [Svara]

 • Svara emelie 1 april, 2015 at 03:03

  Fick hem dina sjukt snygga träningstights, de vita med svarta blommor på. Satt som en smäck och jag kommer aldrig vilja ta på mig nåt annat på träningen. Tack för det!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar