Lofsan

Löpning Riddarfjärden och om motivation

Det var tunga ben som tog mig runt Riddarfjärden idag. Kanske var det alla sparkar på thaiboxningen som låg kvar i låren. Men med bästa löparsällskapet och hare i form av Hans så är jag väldigt nöjd. Flera gånger övervägde jag att gå men varje löpsteg framåt är ju ett steg bättre än att gå. Så brukar jag tänka när det känns tungt: allt är relativt till något annat och även det lilla spelar roll. Det behöver inte alltid vara 100% så länge man gör sitt bästa för dagen.

Och på tal om motivation; Hans har skrivit så himla bra om just motivation och lärande. Det som står där kan vi alla ta lärdom och tänka på oavsett om det handlar om relationer, lärande eller till och med träning.


Jag springer i Salomon Spikecross med metalldubbar


Jag invigde min nya löparväst från Röhnisch idag. No more vägarbetarorange i XL. Nu: figursydd i rosa spets…


Nya träningskläder är bra för min motivation och träningsglädje.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Träningsglädje 16 februari, 2013 at 19:11

  så fin! håller med om träningskläder som motivation – helt klart guilt free shopping!

  [Svara]

 • Svara Helena 16 februari, 2013 at 19:52

  Gillar reflexvästen! Har sett den på många ställen nu och är lite sugen på att slå till… 🙂

  [Svara]

 • Svara Jennie 16 februari, 2013 at 20:19

  Åhh du är så fin. Härliga färger. Vill också ha nya träningskläder! Och speciellt för utomhusaktivitet… Får kolla upp det 🙂

  [Svara]

 • Svara Elin 17 februari, 2013 at 16:00

  Vilken bra artikel om motivation och lärande! Precis som du skriver så kan man ta med den både i träning och relationer!

  [Svara]

 • Svara Mickis 18 februari, 2013 at 08:22

  Vilken klok man du har!
  Jag tycker att det han skrev lite gick in i mitt favoritbegrepp KASAM som jag tror att man kan använda inom i princip alla områden i livet, relationer, jobb, träning osv.
  Jag kan själv skriva under på teorin gällande lärande och lusten och motivationens inverkan. Var en typisk medelelev tills jag i gymnasiet fick läsa ämnen som väckte min lust att lära och fick träffa på lärare som brann för sina ämnen, vilken skillnad!
  Sen är det väldigt motiverande att få höra att tom ett träningsfenomen som du ibland saknar ork, tack för att du delar med dig!

  [Svara]

 • Svara Hanna 19 februari, 2013 at 20:12

  Hej lofsan! Vad heter dina tights? Är ute efter nya löpartights för vinterlöpning så tacksam för svar 🙂 är de fodrade? Tack för en bra blogg!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det är vintertights från Salomon som är liiiite tjockare. Finns i webshopen under längdskidåkning.

  [Svara]

 • Lämna kommentar