Lofsan

Löpning i solen

Efter att ha lämnat barnens storebror på fotbollsskolan ute i Nacka tog jag och gräbsen fram cykelpumpen, pumpade stenhårda däck på löparvagnen och gav oss ut i solen.

Jag har inte velat springa några längre sträckor under våren då jag varit försiktig för att inte skada eller överanstränga mig men idag kände jag mig som en kalv på grönbete. 4 km till Eriksdals fantastiska utegym och massa ryggträning i form av chins, armgång och latsdrag och sedan 4 km tillbaka. Hela tiden längs med vattnet vid min favoritsträcka längs Årstaviken.

Gräbsen hejar på hela tiden och jag fokuserar på tekniken; att räta upp bröstet och skjuta fram höften. Chariot CX är så grym att springa med. Ett pekfinger på handtaget, ofta springer jag bredvid och har bara en hand på vagnen och den rullar som ett spjut.

500 meter från dörren somnade båda killarna så jag äter lunch ute på terrassen och njuter av 20 minuters hel tystnad. 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Malin - Mamma Mode Träning 20 juni, 2012 at 12:14

  Jisses så härligt det ser ut! Har jag sagt att du är grym? Du är GRYM 😀
  puss vännen!

  [Svara]

 • Svara Tina 20 juni, 2012 at 12:15

  Imponerande! Jag har nyligen blivit löparfrälst och satsar på att klara milen under 60 min inom några månader. Dessvärre tycker jag att det distansmässigt inte går framåt, dvs. jag märker att jag blir snabbare på en relativt kort sträcka (ca 3,5 km), men jag orkar inte så mycket mer utan paus. Några bra löpartips?

  [Svara]

  krillan Reply:

  precis samma för mig. Vill också ha löpartips 😉 😀 Tack för en bra blogg!

  [Svara]

 • Svara Anna -Trend o träning 20 juni, 2012 at 20:24

  Åhhh vad härligt det låter! Längtar så efter att få springa & använda vår grymma Chariot. Går så lätt att springa med den vagnen mot vår Urban Jungle.

  Kul att vi är i samma team vid Tjejmilen också! 🙂

  Kram & trevlig midsommar!

  [Svara]

 • Svara Angelica 20 juni, 2012 at 21:11

  Kan du inte skriva en recension om Chariot CX som du gjort om dom andra vagnarna? Är sugen på en men det känns som mycket pengar att lägga ut på något man inte vet är bra… Fast du verkar ju nöjd 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  I love it!!

  Kolla om denna länken funkar! http://www.google.se/search?q=lofsan+chariot&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=sv&client=safari

  [Svara]

  Angelica Reply:

  Tack för länken… I helgen blir det vagns shopping!

  [Svara]

 • Svara Mervi 23 juni, 2012 at 07:06

  Visst är det irriterande när äggskalen muppar sig när man skalar dom?! Äggen blir så fula då ju.. 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar