Lofsan

Löpning i Central park idag och mer om Lofsangruppen

Oj, oj, oj vilken dag det har varit idag! Jag vaknade obegripligt tidigt, jetlaggad… Åt en väldigt tidig frukost med Ida på en diner (vilken tur att restauranger i New York ofta har dygnet runt-öppet!) och sedan sprang jag ett löppass i Central Park tillsammans med bland annat Jessica Dahlin. Få saker går upp emot att springa i Central Park! I november springer Hans och jag New York Marathon. Det loppet avslutas i Central Park och det tror jag kommer göra att den sista milen kommer kännas liiite lättare än under andra marathonlopp. 🙂

Resten av dagen har jag haft fullt upp med att svara på mail och frågor kring Lofsangruppen. För i dag släppte jag ju nyheten om att jag och ett grymt gäng tjejer tillsammans lanserar Sveriges enda kompletta online-team inom personlig träning, rehabilitering och kostrådgivning: Lofsangruppen


Jessica och jag

Jag hade på känn att det fanns ett stort intresse för en bred, heltäckande onlinetjänst för tränande kvinnor, men jag hade faktiskt inte ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att responsen skulle bli så överväldigande! Redan under första dagen har Lofsangruppen inlett coachning åt massor av tjejer. Det är extra kul att det fanns ett intresse för så många olika av våra paket – allt från Klassikern till Löpcoachning, Hälsa & Viktnedgång och alla de andra möjligheterna. Jag ser fram emot att nu kunna hjälpa så otroligt många mer tjejer till en hållbar och hälsosam livsstil genom Lofsangruppen! Tillsammans är vi starka!

Kram till er alla från New York!


Cykeltur i New York maj 2013

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Cina 11 juni, 2014 at 21:41

  Du lever verkligen din dröm!! Och är såå värd den! Dessutom är du galet generös med att dela med dig!
  Njut och här får du stora kramen om!

  [Svara]

 • Svara Emma 12 juni, 2014 at 23:39

  Lofsangruppen verkar vara helt fantastiskt bra! Hade så gärna haft en person i telefonen som jag kunde bolla med och som hjälpte mig. Men tyvärr är det för dyrt, men nångång längre fram kanske 🙂 men som sagt, det ser ut att vara en jätte jätte tjänst 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin 13 juni, 2014 at 12:41

  Jag har lite svårt att avgöra vilket ”paket” som passar. Känner mig liksom mittemellan flera stycken, eller lite av varje typ… Hur gör man då? Fantastiskt upplägg verkar det iaf vara!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Maila mig lovisa@lofsan.se och berätta mer om dig själv och dina mål så guidar jag dig. 🙂

  Kram!

  [Svara]

 • Svara louise 16 juni, 2014 at 00:48

  Inte helt unik kan man väl ändå säga. Olga Rönnberg har ju haft en sån tjänst i flera år…t ex.

  [Svara]

 • Lämna kommentar