Lofsan

Löpcoachning i Metro

I dagens Metro så är jag med tillsammans med Hannah aka Fashionablefit. Jag delar med mig av några tips för dig som vill styra upp din löpträning. Haffa en Metro!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Karin 10 mars, 2014 at 20:47

  Hej Lofsan, ochtack för alla bra tips du delar med dig av. Jag hat en fråga gällande skor. Jag springer ca 3 mil i veckan. Har sprungit regelbundet i två år. Förra sommaren sprang jag i Nike free 5,0. Nu har jag köpt Merrell Pace glove 2. Kan man springa hur långt som helst dessa? Eller är det bara kortarundorskor? Har du några tips på skor i övrigt? Borde jag skaffa mig ett par långdistans skor?
  Tack så länge! Karin

  [Svara]

 • Svara Saras Träningsblogg 10 mars, 2014 at 20:55

  Bra tips! Kul att du får så mycket publicitet. det är du värd!

  [Svara]

 • Lämna kommentar