Lofsan

Löparskola på TV4 Nyhetsmorgon

Vad roligt att ni alla nappar på min löparskola! Jag ska lägga upp klippet från TV4 play strax för er som missade det i morse. Responsen jag får från TV-tittare och bloggläsare är helt fantastisk och jag är så glad att jag får den här möjligheten!

Efter TV4 i morse så tog vi hela familjen en promenad till den nya gallerian i Hornstull för att titta lite. Kul och spännande klädbutiker och en mycket fin Hemköp glädjer oss. Jag har sovit några timmar på eftermiddagen men nu är det dags att laga middag till barnen och förbereda för en ny vecka. Imorgon ska Hans och jag på date och se Schyffert och Björn Gustafsson på Rival. Är det någon av er som sett föreställningen? Vad tyckte ni?


Jenny Alversjö och jag.


Hans följer alltid med till studion.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara Anna 28 april, 2013 at 18:23

  Har set Gustavsson och Schyffert, skrattade från början tills det var slut. Bra inslag idag om löpning.

  [Svara]

 • Svara Nina 28 april, 2013 at 20:00

  Men hur ska man löpträna om man vill bli smalare då? Bli av med dom sista trivselkilona då?

  [Svara]

 • Svara Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen 28 april, 2013 at 20:59

  Du är så inspirerande och tydlig i det du gör 🙂

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 28 april, 2013 at 21:01

  Bästaste Hans och snyggaste Lovisa

  [Svara]

 • Svara Nellie 28 april, 2013 at 21:16

  Så kul att se dig på TV4, fast jag kollar mest på play i efterhand. Jag har fått många bra tips både till min egen träning och till de pass jag leder. Tack! ps. Vad gulligt att Hans är med dig i studion.

  [Svara]

 • Svara Träning inför Midnattsloppet | MariesTur 29 april, 2013 at 15:41

  […] Jag tänker mig ett upplägg som ska innehålla fyra delar (Inspirerad av Lofsan): […]

 • Svara Stina 30 april, 2013 at 13:18

  Intressant med löparskola. Ska kolla in klippet på tv4play. Tack för tipset 🙂

  [Svara]

 • Svara 27 dresses soundtrack songs 12 december, 2013 at 14:27

  This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog well, almost.HaHa! Excellent job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

  [Svara]

 • Lämna kommentar