Lofsan

Löparskola på Nyhetsmorgon

 Imorgon är det dags för andra veckans inslag om Jenny Strömstedt och Steffos lilla träningssatsning. Jenny är vältränad och vill bli snabbare på milen, Steffo vill etablera bra vanor efter hans stora viktminskning under våren med Lets Dance. Imorgon 09.35 är jag och vassa näringsfysiologen Kristina Andersson på plats i studion. Jag kommer att fokusera på Jennys löpsteg där hon har mycket att utveckla genom att bli starkare i rumpan. Kristina pratar om hur man ska tänka kring kost i anslutning i träning. Jag suger i mig som en svamp av allt Kristina säger. I höst ska vi hänga tillsammans en hel vecka när vi båda coachar på Topphälsas träningsresa till Playitas. Galet kul och lärorikt!
 
 


Kristina är saklig, pedagogisk och använder bara vetenskapliga belägg i sina råd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Cina 29 maj, 2014 at 00:10

  Proffsigt!!!!

  [Svara]

 • Svara Linda Assarsson 29 maj, 2014 at 08:04

  Galet snygga tights!! Vart hittar jag dem? 🙂

  [Svara]

 • Svara Helena 29 maj, 2014 at 19:01

  Hej Lovisa!
  Hur många reps/hur länge av varje övning? Jag tycker din löparskola är toppen och den har gett mig ny energi till löpning. Tack!

  [Svara]

 • Svara Lisa 29 maj, 2014 at 21:08

  Jag tränar ca 4-5 gånger i veckan, vill förbättra mina resultat och gillar att träna! MEN jag lyckas bli sjuk allt för ofta tycker jag. Jag blir förkyld och blir jag inte förkyld går jag runt och är orolig för att bli sjuk. Vad gör jag för fel?

  [Svara]

 • Svara mea 2 juni, 2014 at 20:03

  Hej! Hur hittar jag inslaget?? Stort tack 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar