Lofsan

Löparskola med Steffo och Jenny

 På fredag drar vi igång en löparskola på TV4 Nyhetsmorgon. Programledarna Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt är i fokus, utifrån deras nuvarande status kommer de att träna lite extra målinriktat fram till midsommar. Vi kommer att sända nya inslag varje vecka och bjuda på inspiration både till att bli snabbare (Jenny) och starkare och rörligare (Steffo).
 
 Vi startade med ett kroppssammansättningstest på Ylab i måndags där vi mätte fettprocent, muskelvikt och basal ämnesomsättning. Nu gäller det att hitta bra strategier för Steffo och Jenny med sina mål i sikte. Vi berättar mer på TV4 Nyhetsmorgon på fredag!
 
 


Steffo har gjort en sjuhelsikes resa under våren med en extremt stor viktnedgång. Det ska bli kul att få dela med oss av hans framsteg framöver. Jenny har efter några år utan hårdare träning och med sämre kost lagt in en extra växel under våren. Ni får höra mer om hennes tankar kring träning och hälsa på fredag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Fru Minimalist 21 maj, 2014 at 21:26

  Åh, vad kul och spännande! Det ser jag fram emot att följa. Halva Steffo är ju borta, man känner nästan inte igen honom 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 22 maj, 2014 at 11:20

  Vilken ungefärlig tid på fredag kan man se det?

  [Svara]

 • Svara Nettan 23 maj, 2014 at 08:56

  Oj vad ni inspirerar, såg just inslaget på tv 4 !! Blir motiverad att gå ut och springa direkt, men ska kurera en envis förkylning först. Ska bli intressant att följa detta framöver. Lycka till!!

  [Svara]

 • Svara Sofia 24 maj, 2014 at 17:41

  Så inspirerande att se klipp med dig på TV4! Älskar träning och håller själv på att utbilda mig på universitetet för att kunna arbeta med det i framtiden.

  [Svara]

 • Lämna kommentar