Lofsan

Löparhelg med Hälsocamp Kullängen

För ett par veckor sedan var jag på Kullängen tillsammans med Hälsocampgänget. Vi hade ett fantastiskt veckoslut fyllt av träning, föreläsningar, nyttig mat och sköna sängar. Om cirka en månad (27/10-28/10) kör Hälsocamp ytterligare en resa till Kullängen med fokus på löpning. Huvudtränare för campet är duktiga löparen Lina. Jag kommer inte att delta denna gång men jag kan verkligen rekommendera mina kompetenta kollegor för er som vill ägna ett par dagar av er höst enbart åt löpning och personlig utveckling på området. Under helgen kommer ni att köra 5 träningspass och ha två föreläsningar. Det ingår helpension i priset.

För mer information och priser, besök gärna Hälsocamp.se. Hälsa gärna att ni fått tipset från mig när ni anmäler er! 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Maria 19 september, 2012 at 09:38

  Hej Lovisa!

  Vet du om det finns liknande hälso/träningshelger fast lite närmre eller i Skåne?

  [Svara]

 • Svara S 19 september, 2012 at 11:27

  Hej!

  Jag har en fråga som inte rör träning över huvud taget.
  Jag hamnade på din blogg av en ren slump då jag googlade lite träningstips och såg att du är gift med en äldre man.
  Det jag funderar på är hur många år det skiljer mellan er? Märker ni av ålderskillnaden någon gång och hur var reaktionerna från andra?

  Anledningen att jag frågar är för att jag själv träffar en äldre man och det är så klart många funderingar som far runt i huvudet.
  Skulle bli väldigt glad om du kunde svara, och vill du inte svara på allt kanske du kan svara på någon fråga 🙂

  Jag ska absolut fortsätta läsa din blogg! Tack för bra träningstips 🙂
  Kram!

  [Svara]

 • Svara Erika 19 september, 2012 at 16:27

  Hej! Jag skulle bli jätteglad om du ville skriva ett inlägg om hur man ska tänka när man är skadad och inte får träna som vanligt, jag tycker att den mentala biten är jobbigast! Tack för en superbra blogg:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar